«Ντου» εργαζομένων στον τουρισμό και τον επισιτισμό στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

«Ντου» εργαζομένων στον τουρισμό και τον επισιτισμό στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

 Αντιδρούν στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση 

IMG_6597
«Ντου» στο κτίριο όπου στεγάζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων στην οδό Σταδίου πραγματοποίησαν οι  εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό οι οποίοι αντιδρούν στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. 

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εισήλθαν στο κτήριο τρέχοντας και φωνάζοντας συνθήματα ζητώντας παράλληλα να συναντηθούν με τους αρμόδιους της Ομοσπονδίας

Έφοδος υπαλλήλων στον τουρισμό στο ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος



Νωρίτερα οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και στον επισιτισμό είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας. Όταν ζήτησαν να συναντηθούν με τα στελέχη του υπουργείου και η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική, έφυγαν και μετέβησαν στο κτήριο όπου στεγάζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.



Υπουργείο εργασίας


Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και ζητούν: Να μην εφαρμοστούν τα κυβερνητικά μέτρα, να διασφαλιστεί το εισόδημα των εργαζομένων στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό βάσει των συλλογικών συμβάσεων, την επαναπρόσληψη όλων των εποχικών, επίδομα για όλους τους ανέργους του κλάδου χωρίς όρους και προϋποθέσεις για ολόκληρο το διάστημα της ανεργίας και ακύρωση πληρωμών ρεύματος, νερού, τηλεφώνου, φόρων και τραπεζικών δόσεων, καθώς και μηδενικά δημοτικά τέλη.

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό στις 28 του μήνα οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο έχουν ανακοινώσει πως θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στo Σύνταγμα.

Κλείσιμο







Ειδήσεις σήμερα: 

Γάλλος ΥΠΟΙΚ: Η Renault θα μπορούσε να εξαφανιστεί αν δεν λάβει σύντομα βοήθεια

Κορωνοϊός: Πώς θα επιδράσει το άνοιγμα των σχολείων στη θνητότητα;

Πλεύρης (ΘΕΜΑ 104,6): «Ξεφύγανε λίγο» λέει για Πολάκη - Κυρανάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης