Λάρισα: Τον δάγκωσε οχιά και παραλίγο να χάσει το δάχτυλό του
Νοσηλεύτηκε οκτώ μέρες στο νοσοκομείο της Λάρισας
Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε ένας άντρας από τους Γόννους Λάρισαςο οποίος παραλίγο να χάσει το δάχτυλό του όταν τον δάγκωσε οχιά.
Μάλιστα η κόρη του ανάρτησε ένα βίντεο στο youtube θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γόννων, αλλά και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την βοήθειά τους.
Όπως γράφει η ίδια στην ανάρτησή της «έπειτα από 8 ημέρες παραμονής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επέστρεψε σπίτι και σιγά σιγά θα επανέλθει η κατάσταση της υγείας του».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.