Αδέλφια συνελήφθησαν για μίνι χασισοφυτεία στην Φλώρινα

Αδέλφια συνελήφθησαν για μίνι χασισοφυτεία στην Φλώρινα

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση

xasis
Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν δυο αδέλφια ηλικίας 50 και 51 χρόνων σε μια περιοχή της Φλώρινας, αποκάλυψε ότι είχαν μαζί τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αρκετή για να συλληφθούν.

Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε από άνδρες της Ασφάλειας, στο σπίτι του 51χρονου βρέθηκαν τέσσερα νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους επτά ως 18 εκατοστών, αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης βάρους 5,7 γραμμαρίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε αυτό του 50χρονου κατασχέθηκαν αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης βάρους 2,8 γραμμαρίων και δύο χάπια που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί ναρκωτικών, χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Λαμία και Άρτα

Σαν σκιές ακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν Έλληνα ύποπτο για υποθέσεις ναρκωτικών και τον συνέλαβαν όταν τον εντόπισαν να κρύβει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 205 γραμμαρίων μέσα σε θάμνους στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας! Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, βρήκαν άλλη μια συσκευασία με 4,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο δενδρύλλια που καλλιεργούσε στην αυλή και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατέσχεσαν και 745 ευρώ. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και κατηγορείται για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Στον χώρο όπου διαμένει ένας αλλοδαπός σε χωριό της Άρτας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και βρήκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,16 γραμμαρίων έτοιμες για διακίνηση. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζευγάρι έκλεβε συστηματικά γνωστή του στην Φλώρινα

Πρέβεζα: Παρήγγειλε φαγητό και πλήρωσε με πλαστό των 200 ευρώ!

Οπλοστάσιο και πλήθος κινητά σε σπίτι υπόπτου στη Ζάκυνθο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης