Τρίτη φάση σήμερα, άρσης των μέτρων που εφαρμόστηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, και μεταξύ άλλων επιτρέπεται πλέον η μετακίνησητων πολιτών μεταξύ των νομών.
Λόγω αυτού, αυξημένη κίνησηπαρατηρείται στα διόδια των Αφιδνών και στα δύο ρεύματα, αλλά και στην Αθηνών-Κορίνθου, όπου σύμφωνα με την Τροχαία επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Ειδικότερα, έχουν σχηματιστεί ουρές αυτοκινήτων αυτήν την ώρα και γίνεται ό,τι είναι εφικτό για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Δείτε βίντεο του protothema.gr
Αντίθετα, χωρίς προβλήματα διεξάγεται, σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που είχαν... εγκλωβιστεί εδώ και δύο μήνες στην Αθήνα, κυρίως οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι βρήκαν επιτέλους την ευκαιρία να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους.
Κλείσιμο
Κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου
Αντιμέτωποι με κίνηση θα έρθουν αυτή την ώρα οι οδηγοί που κινούνται επί της Αθηνών - Κορίνθου.
Ειδικότερα, κίνηση καταγράφεται τώρα, ώρα 10:30 στο ύψος στο Άλσος Χαϊδαρίου. Προβλήματα υπάρχουν και στο ύψος του Aqua Fun Park.
Μποτιλιάρισμα σημειώνεται στη λεωφόρο Σχιστού - Σκαραμαγκά. Η κίνηση στους υπόλοιπους κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής, διεξάγεται ομαλά.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.