Τύρναβος: Τσακώθηκαν και του έκοψε το αυτί με τα... δόντια του!

Τύρναβος: Τσακώθηκαν και του έκοψε το αυτί με τα... δόντια του!

Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου

peripoliko_faros
Απροσδόκητη τροπή πήρε ο έντονος διαπληκτισμός για άγνωστη αιτία μεταξύ δυο νεαρών Ελλήνων ηλικίας 21 και 23 χρόνων στην περιοχή της Τούμπας στον Τύρναβο, καθώς κατέληξε σε συμπλοκή κατά την διάρκεια της οποίας ο ένας... δάγκωσε το αυτί του άλλου και έκοψε με τα δόντια του ένα κομμάτι!

Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα για να συγκολλήσουν το κομμένο κομμάτι του αυτιού του και στην συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του... «κανίβαλου» για πρόκληση σωματικής βλάβης! Οι αστυνομικοί αναζητούν τον υπαίτιο του τραυματισμού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά την συμπλοκή.

Πυροβόλησε πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. στην Αιτωλοακαρνανία

Λίγο έλειψε να έχει τραγική κατάληξη η λογομαχία μεταξύ δυο κατοίκων του οικισμού Σταμνά στην Αιτωλοακαρνανία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, καθώς ο ένας άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε μια φορά εναντίον του άλλου, που είναι πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.! Ο δράστης αστόχησε και τράπηκε σε φυγή, αλλά το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα σωματικής βλάβης και οπλοχρησία και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιλκίς: Η «Minnie» βρήκε το χασίς στο σπίτι αλλοδαπού διακινητή

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε ΑΤΜ στα Λαγυνά

Κατέληξε 71χρονος στο Σωτηρία από κορωνοϊό - Στα 164 τα θύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης