Καύσωνας - Παραλίες: Δείτε βίντεο από την αυτοψία Άδωνι Γεωργιάδη στις οργανωμένες πλαζ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει αυτοψία στις οργανωμένες παραλίες προκειμένου να διαπιστώσει αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας
Αυτοψία σε οργανωμένες παραλίες πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάση βρέθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην Ακτή Βουλιαγμένης, προκειμένου να διαπιστώσει αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί και άλλες παραλίες.
Δείτε βίντεο:
Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα σήμερα, οδήγησαν πολλούς Έλληνες στις παραλίες, ενώ υπενθυμίζεται ότι λόγω του καύσωνα αποφασίστηκε από σήμερα να ανοίξουν 515 οργανωμένες παραλίες, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός σε ελεύθερες παραλίες, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών λόγω κορωνοϊού.
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ιστορική ομιλία του Antoine Riboud στη Μασσαλία, η Danone αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτοποριακό του όραμα, που συνοψίζεται στη φράση «Ας διοικήσουμε τις επιχειρήσεις μας τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό»