Σέρρες: Καταζητούμενος ληστής καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη!

Σέρρες: Καταζητούμενος ληστής καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη!

Ο δράστης συνελήφθη

serres
Σε δυο σπίτια που χρησιμοποιούσε στις Σέρρες είχε μοιράσει τις «δουλειές» του ένας καταζητούμενος Έλληνας, καθώς στο ένα είχε εγκαταστήσει εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο, ενώ στο άλλο φύλαγε την παραγωγή της φυτείας και τα έσοδα που αποκόμιζε από τις πωλήσεις της!

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, το αυτοσχέδιο εργαστήριο εντοπίστηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με λαμπτήρες, θερμόμετρα, σύστημα εξαερισμού και άλλον εξοπλισμό, στον οποίο καλλιεργούνταν 21 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο δεύτερο σπίτι, όπου βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 890 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και 1.540 ευρώ προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών στον οποίο οδηγήθηκε, άσκησε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στην Κω

Με μια οργανωμένη επιχείρηση με την συμμετοχή αστυνομικών της Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Αντιμάχειας, εντοπίστηκε σε μια δύσβατη περιοχή της Κω μια φυτεία με 24 δενδρύλλια κάνναβης η οποία τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση. Όταν εμφανίστηκε ένας 49χρονος κάτοικος της περιοχής για να περιποιηθεί τα χασισόδεντρα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ η φυτεία ξεριζώθηκε.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γενοκτονία Ποντίων: Η αιμοσταγής ύαινα του Πόντου

Πατρών-Πύργου: Καταδίωξη μεθυσμένου με κλεμμένο Ι.Χ. που τραυμάτισε αστυνομικό

Ο Ρουβίκωνας ανοίγει «κοινωνικό κέντρο» στην Καισαριανή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης