Περιφέρεια Αττικής: Τηρούνται όλοι οι υγειονομικοί κανόνες στις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Περιφέρεια Αττικής: Τηρούνται όλοι οι υγειονομικοί κανόνες στις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Ο προϊστάμενος της αρμόδιας Διεύθυνσης τονίζει ότι τηρούνται απαρέγκλιτα οι υγειονομικοί κανόνες στις εξετάσεις των οδηγών – Υποψήφιοι και εξεταστές χρησιμοποιούν μάσκα, γάντια και αντισηπτικό 

diploma_11111
Με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων και τη χρήση μάσκας, γαντιών και αντισηπτικού από υποψήφιους και εξεταστές διεξάγονται οι εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών στην περιφέρεια Αττικής, τονίζει η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής απαντώντας σε δημοσιεύματα.

Ο προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης, Ηλίας Δόλγυρας τονίζει ότι εφαρμόζονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που ορίζονται στις οδηγίες λόγω του Covid-19 και ότι όλες οι ενέργειες έχουν ως πρόταγμα την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών και του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας.

Αποστάσεις στις αίθουσες και μέσα στο αυτοκίνητο

Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι οι θεωρητικές εξετάσεις και οι δοκιμασίες προσόντων και συμπεριφοράς διενεργούνται με τη χρήση μάσκας, γαντιών και αντισηπτικού διαλύματος από το σύνολο των υποψηφίων και των εξεταστών. Επίσης, τηρούνται οι αποστάσεις και όλοι οι κανόνες ασφαλείας μεταξύ των υποψηφίων στις αίθουσες εξετάσεων και εντός του οχήματος.

Οι εξεταστικοί χώροι απολυμαίνονται διαρκώς, οι υποψήφιοι οδηγοί υποχρεωτικά κάνουν χρήση αντισηπτικού εισερχόμενοι και εξερχόμενοι των αιθουσών, ενώ γίνεται καθαρισμός και στις εσωτερικές επιφάνειες του οχήματος εξέτασης.

Σημειώνεται ότι μόνο δύο αίθουσες εξετάσεων (αντιπεριφέρεια Πειραιά και Νήσων και στο Νότιο Τομέα) που δεν πληρούσαν όλους τους υγειονομικούς κανόνες δεν χρησιμοποιούνται και έχουν ήδη δρομολογηθεί διαδικασίες για την προσαρμογή τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Επανεκκίνηση των εξετάσεων για διπλώματα οδήγησης από 4 Μαΐου - Τι αλλάζει

Κλείσιμο

Μητρόπολη Σύρου: Με θερμική κάμερα η είσοδος ιερέων και πιστών στο ναό - Δείτε φωτογραφίες


Γερμανία: Η ταξιδιωτική οδηγία θα αρθεί νωρίτερα για την Ευρώπη

 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης