Το σπαθί και το όπλο αποκάλυψαν τέσσερις κλοπές στη Μεσσηνία

Το σπαθί και το όπλο αποκάλυψαν τέσσερις κλοπές στη Μεσσηνία

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας

klopew
Ένας δειγματοληπτικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί Έλληνες σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, οδήγησε στην εξιχνίαση τεσσάρων διαρρήξεων που είχαν διαπράξει από τις 26 Μαρτίου και μετά σε χωριά της Μεσσηνίας.

Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο μια σπάθα μήκους 36 εκατοστών,ένα περίστροφο κρότου με δέκα φυσίγγια, διάφορα εργαλεία καθώς και πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και ειδών οικιακής χρήσης, την κατοχή των οποίων οι επιβάτες ηλικίας 25 και 34 χρόνων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Έτσι, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας.

Κατά την προανάκριση που συνεχίζεται σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Πύλου-Νέστορος, προέκυψε ότι οι δυο νεαροί είχαν διαρρήξει τέσσερα σπίτια σε κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Πύλου- Νέστορος και είχαν κλέψει οικιακές συσκευές, ηλεκτρικές συσκευές, μια γεννήτρια ρεύματος και άλλα είδη. Ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ το όχημά τους κατασχέθηκε. Η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών συνεχίζεται.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη στην Τρίπολη

Δυο ανήλικοι Έλληνες ήταν οι δράστες της διπλής διάρρηξης στο σπίτι και την αποθήκη ενός κατοίκου τοπικής κοινότητας του Δήμου Τρίπολης, που είχε γίνει την 1η Αυγούστου του 2019. Σε βάρος των δύο ανήλικων σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο δήμος Σουφλίου δεν δέχεται παιχνίδια «Made in Turkey» στις παιδικές χαρές του

Άρτα: Κλεφτρόνι ετών... 12 (!) ξάφρισε οδηγό ταξί!

«Λουλούδι του Δαρβίνου»: Συνελήφθη κι άλλος Αλβανός που μάζευε το θαυματουργό φυτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης