Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στην Πάτρας-Τρίπολης
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στα Τριπόταμα
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Οδό Πάτρας-Τρίπολης, στο 93ο χιλιόμετρο, κοντά στα Τριπόταμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, νεκρός είναι ένας άντρας ηλικίας 30 ετών. Τόσο ο 30χρονος, όσο και οι δύο τραυματίες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Τρίπολης.
Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων, κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.