Ο σεισμός είχε επίκεντρο 51 χλμ. δυτικά των Στροφάδων, με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων
Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 1:52 μμ του Σαββάτου στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Ζακύνθου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικο Ινστιτούτο Αθηνών ο σεισμός είχε επίκεντρο 51 χλμ. δυτικά των Στροφάδων, στο θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Ζακύνθου, με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση