Lufthansa: Πτήσεις από Φρανκφούρτη για Αθήνα από τις 18 Μαΐου

Lufthansa: Πτήσεις από Φρανκφούρτη για Αθήνα από τις 18 Μαΐου

Η γερμανική εταιρεία θα πραγματοποιεί εντός του Μαΐου και πτήσεις από το Μόναχο στην Αθήνα - Τον Ιούνιο  θα εξυπηρετεί 60 προορισμούς στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη

lufthansa
Η γερμανική αεροπορική εταιρεία  Lufthansa ανακοίνωσε ότι από τις 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν πτήσεις από τη Φρανκφούρτη με προορισμό την Αθήνα, έπειτα από δύο μήνες απουσίας πτήσεων από τη Γερμανία στη χώρα μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν  στο δελτίο ειδήσεων του Open,  εντός του Μαΐου θα ξεκινήσουν επίσης οι πτήσεις από το Μόναχο με προορισμό την Αθήνα.

Τον Ιούνιο η αεροπορική εταρεία θα αρχίσει να εξυπηρετεί 60 προορισμούς στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη.

Τον Ιούνιο η Lufthansa θα κινητοποιήσει 80 από τα αεροσκάφη της, αφού καθήλωσε στο έδαφος το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα 80 αεροσκάφη που θα αρχίσουν να πραγματοποιούν και πάλι πτήσεις τον Ιούνιο θα ανεβάσουν σε 160 τον συνολικό αριθμό των αεροπλάνων του ομίλου Lufthansa που πετούν. Στα τέλη του 2019, ο όμιλος είχε στόλο 763 αεροσκαφών.
Κλείσιμο
Ο όμιλος, που περιλαμβάνει τη Swiss International Air Lines και την Austrian Airlines, ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση από πελάτες ύστερα από τη χαλάρωση των περιορισμών σε Γερμανία και άλλες χώρες.

«Διαισθανόμαστε μια μεγάλη επιθυμία και προσμονή από τον κόσμο για να ταξιδέψουν και πάλι. Ξενοδοχεία και εστιατόρια ανοίγουν σιγά-σιγά και σε κάποιες περιπτώσεις επιτρέπονται και πάλι επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς», δήλωσε ο Χάρι Χοχμάιστερ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της εταιρίας.

Η Lufthansa επισημαίνει ότι θα υπάρχουν μέτρα υγιεινής μέσα τα αεροπλάνα, η μάσκα θα είναι υποχρεωτική και οι επιβάτες θα πρέπει πρώτα να ενημερώνονται για τον κορωνοϊό στους προορισμούς που θέλουν να πετάξουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο «δόγμα» από Χρυσοχοΐδη για τις πλατείες: Η αστυνομία με φιλική διάθεση κοντά στους πολίτες

Θετικοί στον κορωνοϊό 3 Σουηδοί από ξενοδοχείο στη Γλυφάδα


Γαλλία: «Φάτε τυρί» ζητούν από τους πολίτες οι εταιρείες γαλακτοκομικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης