Κορωνοϊός - Δολοφονία Τοπαλούδη: Αρνητικός στη νόσο ο κατηγορούμενος Ροδίτης

Κορωνοϊός - Δολοφονία Τοπαλούδη: Αρνητικός στη νόσο ο κατηγορούμενος Ροδίτης

Η είδηση ότι το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 23χρονος βγήκε αρνητικό έγινε δεκτή με ανακούφιση κυρίως από τους υπαλλήλους του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, αστυνομικούς και παράγοντες της δίκης

dolofonoi_topaloudi_main2
Αρνητικό βγήκε το τεστ για την ανίχνευση κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Πρόκειται για τον 23χρονο Ροδίτη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο με πυρετό και αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα.

Η είδηση ότι το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 23χρονος βγήκε αρνητικό έγινε δεκτή με ανακούφιση κυρίως από τους υπαλλήλους του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, αστυνομικούς και παράγοντες της δίκης.

«Είπα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά έγινε σφάλμα και την πήγαμε στα βράχια» υποστήριξε ο Ροδίτης

Σόκαρε με τα όσα υποστήριξε σήμερα κατά την απολογία του Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο 23χρονος Ροδίτης.

Με ψυχραιμία που κάποιες φορές έμοιαζε με κυνικότητα και με αρκετές αντιφάσεις ο νεαρός κατηγορούμενος απολογήθηκε στο δικαστήριο για το στυγερό έγκλημα και επεφύλαξε για τον εαυτό του ρόλο αμέτοχου παρατηρητή σε αυτό, αρνούμενος τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. «Δεν τη βίασα, δεν την σκότωσα, δεν έκανα τίποτα κακό στην Ελένη» είπε και επέρριψε τα πάντα στον 21χρονο συγκατηγορούμενό του Αλβανικής καταγωγής. «Ο Αλέξανδρος χτύπησε και μαχαίρωσε την Ελένη και μόνος του την πέταξε στα βράχια», είπε για να δεχθεί στη συνέχεια «βροχή» ερωτήσεων από την έδρα για το τί ο ίδιος έπραξε προκειμένου να σταματήσει όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ στο εξοχικό του σπίτι και να βοηθήσει την άτυχη φοιτήτρια.

Απαντώντας παραδέχτηκε πως δεν έκανε τίποτα, αλλά όπως είπε θα έπρεπε να είχε κάνει. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου γιατί δεν μετάφεραν τη νεαρή φοιτήτρια στο νοσοκομείο, απάντησε: «Εγώ είπα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά έγινε ένα σφάλμα και την πήγαμε στα βράχια»! Δήλωσε δε πως νιώθει άσχημα που δεν είναι ο ίδιος στη θέση της Ελένης, προκαλώντας την αντίδραση που πατέρα της που παρακολουθούσε την απολογία του.

Κλείσιμο
Δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν στο εξοχικό του σπίτι στη Ρόδο, λίγο πριν την άγρια κακοποίηση της Ελένης Τοπαλούδη, ο κατηγορούμενος υποστήριξε εξαρχής πως δεν βίασε και πως δεν σκότωσε τη νεαρή γυναίκα.

Ανέφερε ότι γνώρισε την Ελένη Τοπαλούδη στις 27 Νοεμβρίου 2018, δηλαδή μια ημέρα πριν ο ίδιος, εκείνη και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του βρεθούν όλοι μαζί στο εξοχικό του σπίτι στη Ρόδο.

Όπως υποστήριξε ο συγκατηγορούμενος του εξοργίστηκε με τη νεαρή φοιτήτρια και άρχισε να τη χτυπάει «με το σίδερο στο κεφάλι» όταν εκείνη τον πρόσβαλε για τον ανδρισμό του.



Ειδήσεις σήμερα:

Τσιόδρας: 15 νέα κρούσματα, 33 διασωληνωμένοι

Χαρδαλιάς: Ούτε αντίσταση ούτε μαγκιά είναι οι συγκεντρώσεις στις πλατείες

Υπόθεση Σειραγάκη: Παρέμβαση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην αποφυλάκιση του παιδεραστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης