Θεσπρωτία - Όπλα: Έρευνα για οπλοστάσιο με Καλάσνικοφ που βρέθηκε σε σπίτι

Θεσπρωτία - Όπλα: Έρευνα για οπλοστάσιο με Καλάσνικοφ που βρέθηκε σε σπίτι

Θεσπρωτία - Όπλα:  Οι αρχές διερευνούν τις διασυνδέσεις του κατόχου με κυκλώματα παρανομίας στην Αλβανία 

Hgoumenitsa-Kalasnikof
Τις διασυνδέσεις ενός Έλληνα από χωριό της Θεσπρωτίας με κυκλώματα παρανομίας στην Αλβανία διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, που ανακάλυψαν στο σπίτι του ένα μεγάλο οπλοστάσιο και πλήθος πυρομαχικά.

Όπως διαπίστωσαν κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μαζί με συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν μαζί τους σκύλους ανιχνευτές, ο ύποπτος έκρυβε στο σπίτι του τρία πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ με ενσωματωμένες ξιφολόγχες, ένα πολεμικό τυφέκιο Mauser, τρεις ξιφολόγχες, 1.324 φυσίγγια και πέντε γεμιστήρες για πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 16 ταχυγεμιστήρες και μία φυσιγγιοθήκη.

Ο κάτοχος του οπλοστασίου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ τα πολεμικά τυφέκια εστάλησαν στα εργαστήρια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και πού.



Ειδήσεις σήμερα:


Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη

Δείτε βίντεο: Επεισόδια μεταξύ 300 νεαρών και αστυνομίας σε αυτοσχέδιο πάρτι στην Αγία Παρασκευή


Σύψας για πάρτι στην Αγία Παρασκευή (ΘΕΜΑ 104,6): Έτσι άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως στην Ιταλία και δεν έχουν κλείσει ακόμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης