Κυκλοφορούσε στη Λάρισα με «κοκτέιλ» ναρκωτικών στις τσέπες

Κυκλοφορούσε στη Λάρισα με «κοκτέιλ» ναρκωτικών στις τσέπες

Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας

peripoliko
Κινητό... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών ήταν ένας άνδρας που ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Λάρισα για να υποβληθεί σε έλεγχο, το απόγευμα της Κυριακής! Όπως διαπιστώθηκε από την σωματική έρευνα, στις τσέπες του έκρυβε ουσίες που κάλυπταν κάθε απαίτηση.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά χάπια, χασισέλαιο, ένα υγρό βάρους 216 γραμμαρίων άγνωστης χημικής σύστασης, καθώς και ένας τρίφτης κάνναβης! Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Μεσολόγγι και Γρεβενά

Στο Μεσολόγγι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας άνδρας στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης, 127 ναρκωτικά χάπια και 853 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που άσκησε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Σε περιοχή των Γρεβενών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δεσκάτης δύο Έλληνες ηλικίας 23 και 20 χρόνων, όταν ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 23χρονου, έφερε στο φως μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 57,7 γραμμαρίων. Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αλεξανδρούπολη: Ο σκύλος της Δίωξης βρήκε κάνναβη κρυμμένη στον κινητήρα ΙΧ

Επικίνδυνος αλλοδαπός συνελήφθη με ένταλμα στην Πιερία

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Η πλευρά Ξυλούρη επιμένει ότι ο Καλομοίρης σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης