Δεκαπέντε αστυνομικοί, πρόκειται να βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου ως κατηγορούμενοι για αμελή διερεύνηση των υποθέσεων που αφορούσαν την απαγωγή και την δολοφονία πέντε γυναικών και δύο παιδιών, από τον selial Killer Νικόλα Μεταξά.
Την εισήγηση για τις ποινικές διώξεις ενέκρινε ο Γενικός Εισαγγελέας και αναμένεται να καταχωρηθούν τα κατηγορητήρια ώστε να οριστεί η ημερομηνία της δίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους αστυνομικούς που δέχθηκαν και ερεύνησαν τις καταγγελίες για απαγωγή των πέντε γυναικών και των δύο παιδιών. Κάποιες εξ αυτών των υποθέσεων αρχειοθετήθηκαν ως μη αστυνομικής φύσεως με την σύμφωνη γνώμη της Γενικής Εισαγγελίας η οποία σήμερα είναι κατήγορος!
Ο Νικόλας Μεταξάςμετά από παραδοχή όλων των κατηγοριών εναντίον του, δεν δικάστηκε και καταδικάστηκε χωρίς να γίνει ακροαματικής διαδικασίες σε επτά φορές ισόβια.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.