Κορωνοϊός - Φροντιστήρια: Ισχυρή σύσταση για τηλεκπαίδευση από την Ομοσπονδία Φροντιστηρίων

Κορωνοϊός - Φροντιστήρια: Ισχυρή σύσταση για τηλεκπαίδευση από την Ομοσπονδία Φροντιστηρίων

Τα Φροντιστήρια ανοίγουν για τους μαθητές της Γ' Λυκείου στις 11 Μαΐου - Τη σύσταση της Πολιτείας επαναλαμβάνει και η  Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας

frontistiria
Σύσταση για συνέχιση των εξ αποστάσεως μαθημάτων στα Φροντιστήρια απευθύνει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, ύστερα και από την ανακοίνωση της Πολιτείας που συστήνει την τηλεκπαίδευση.

Τα Φροντιστήρια ανοίγουν για τους μαθητές της Γ' Λυκείου στις 11 Μαΐου, ενώ τα φροντιστήρια για την Α' και Β' λυκείου και των γυμνασίων, καθώς και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στις 18 Μαΐου.

Όπως ανακοίνωσε η ΟΕΦΕ: «Υστερα από διεξοδική συζήτηση και προβληματισμό, στο Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. και στη Συνέλευση Αντιπροσώπων που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη χθες ομόθυμη απόφαση ήταν να απευθύνουμε μία σύσταση προς όλους τους Ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων: Να συνεχίσουμε τα μαθήματα εξ αποστάσεως και όχι δια ζώσης και στη νέα φάση που έχουμε εισέλθει».

Όπως τονίζει η ΟΕΦΕ «Η απόφαση ελήφθη ακούγοντας τις ενδιαφέρουσες και άκρως κατατοπιστικές οδηγίες για τα μέτρα που πρέπει να διασφαλιστούν για ασφαλή λειτουργία των Φροντιστηρίων μας από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου, Υγειονολόγο-ειδικό στα θέματα κορωνοϊού Κων. Ντελέζο σταθμίζοντας όλες τις εναλλακτικές λύσεις και προτάσσοντας την ανάγκη να διασφαλίσουμε πλήρως την Δημόσια Υγεία, την Υγεία των μαθητών μας, των καθηγητών μας, των γονέων, αλλά και την δική μας , καταλήξαμε σ’ αυτή τη σύσταση».

Η ΟΕΦΕ ξεκαθαρίζει ότι: «Είναι αυτονόητο, ότι η τελική απόφαση ανήκει σε κάθε Φροντιστή».

Ειδήσεις σήμερα:

Άρση μέτρων: Αγχωμένοι οι επιβάτες σε μετρό, λεωφορεία - Φορούν μάσκες, τηρούν αποστάσεις

Πού το πάει ο Ερντογάν μετά την παρενόχληση του ελικοπτέρου με τον υπουργό Άμυνας

Μύκονος: Θα επιστρέψει (λόγω κορωνοϊού) στην εποχή του Ζάχου Χατζηφωτίου;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης