Οργανωμένη μεταφορά ηρωίνης με λεωφορεία στη βόρεια Ελλάδα

Οργανωμένη μεταφορά ηρωίνης με λεωφορεία στη βόρεια Ελλάδα

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης

hrwini
Τα δρομολόγια των λεωφορείων από την Θεσσαλονίκη προς την Ξάνθη και αντίστροφα χρησιμοποιούσαν τρεις Έλληνες για να μεταφέρουν οργανωμένα ποσότητες ηρωίνης τις οποίες προόριζαν για πώληση. Μάλιστα, σε βάρος του ενός εκκρεμούσαν όχι μια ή δυο, αλλά τέσσερις καταδίκες για ναρκωτικά!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν για τον έναν από τους δράστες και τον εντόπισαν να κατευθύνεται μαζί με τους συνεργούς του προς την Θεσσαλονίκη με ένα Ι.Χ. φορτηγό. Τους ακολούθησαν από απόσταση και, όταν έφτασαν στην Θεσσαλονίκη, είδαν τον βασικό ύποπτο να επιστρέφει με λεωφορείο στην Ξάνθη. Αμέσως τον ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω του μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 111,3 γραμμαρίων και άλλη μία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια, σταμάτησαν και το όχημα των άλλων δραστών, τους πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν 370 ευρώ και δύο κινητά. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν. Αμέσως μετά, ο φυγόποινος θα εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει τις ποινές που του επιβλήθηκαν με τις τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στους 145 οι νεκροί από κορωνοϊό - Κατέληξε 88χρονη στο «Αττικόν»

Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση σε ΑΤΜ στην Καλαμαριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης