Αιτωλοακαρνανία: Ιερόσυλοι λεηλάτησαν για δεύτερη φορά το ίδιο εκκλησάκι

Οι δράστες άρπαξαν διάφορα θρησκευτικά αντικείμενα και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος

Ό,τι είχε μείνει πίσω από την προηγούμενη επιδρομή τους στο ιδιόκτητο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στην ομώνυμη περιοχή της Παλαίρου στην Αιτωλοακαρνανία, τον περασμένο Οκτώβριο, το «σήκωσαν» τα ξημερώματα του Σαββάτου οι άγνωστοι ιερόσυλοι που το διέρρηξαν για δεύτερη φορά!

Οι δράστες άρπαξαν διάφορα θρησκευτικά αντικείμενα και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Για την κλοπή ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας, οι οποίοι ερευνούν για να εντοπίσουν τους υπαίτιους και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που διέρρηξαν και στο παρελθόν το εκκλησάκι.

Διάρρηξη εκκλησίας και στην Ημαθία

Στην διάρρηξη μιας εκκλησίας στο Μακροχώρι Ημαθίας είχε χρησιμοποιηθεί ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 26ης Απριλίου από την πυλωτή ενός κτιρίου στην περιοχή «Παπάκια» στη Βέροια και βρέθηκε βυθισμένο σε ένα από τα μεγαλύτερα αρδευτικά κανάλια της περιοχής Ημαθίας, στο ύψος της Κουλούρας! Το κλεμμένο αυτοκίνητο ανασύρθηκε από το νερό με την βοήθεια δύτη και ειδικού με γερανό συνεργείου και εξετάστηκε από την Αστυνομία για τυχόν ίχνη των δραστών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στους 145 οι νεκροί από κορωνοϊό - Κατέληξε 88χρονη στο «Αττικόν»

Βεντέτα στα Ανώγεια: «Δρακόντεια μέτρα» για τη μεταγωγή του Μανώλη Καλομοίρη στον εισαγγελέα

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται από σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr