ΟΑΕΔ - Κορωνοϊός: Ενισχύει το τηλεφωνικό του κέντρο για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

ΟΑΕΔ - Κορωνοϊός: Ενισχύει το τηλεφωνικό του κέντρο για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Η υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 11320 (αστική χρονοχρέωση) λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 08:30 έως 14:30, εκτός εορτών και αργιών

OAED_COVID
Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και τη μείωση του συγχρωτισμού στα 118 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), ο ΟΑΕΔ ολοκλήρωσε ταχύτατα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών και όλες οι υπηρεσίες παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά.

Νέες και καινοτόμες e-υπηρεσίες, όπως η έκδοση δελτίου ανεργίας και η αίτηση για επίδομα ανεργίας, καθώς και νέα μέτρα στήριξης των ανέργων, έχουν μεγάλη αποδοχή, με αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση του αριθμού τηλεφωνημάτων στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΕΔ – 11320 και αναπόφευκτα μεγαλύτερο χρόνο αναμονής.

Η νέα συνεργασία θα συνδράμει σημαντικά στην προσπάθεια των εργαζομένων του ΟΑΕΔ, να απαντούν έγκαιρα σε όλα τα τηλεφωνήματα και όλες τις ερωτήσεις και να δίνουν πληροφορίες και διευκρινίσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 11320 (αστική χρονοχρέωση) λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 08:30 έως 14:30, εκτός εορτών και αργιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί η ρεμντεσιβίρη και η νεουμιφίλη γεννούν ελπίδες για θεραπεία

Μάσκες-Reuters: Δείτε τον οδηγό για κατασκευές στο σπίτι


Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Αισιόδοξος ο Φάουτσι ότι θα είναι έτοιμο τον Ιανουάριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης