Ήπειρος: Άνοιξε το μαγαζί του, του επιβλήθηκε πρόστιμο και το... ξανάνοιξε

Ήπειρος: Άνοιξε το μαγαζί του, του επιβλήθηκε πρόστιμο και το... ξανάνοιξε

Τη δεύτερη φορά όχι μόνο του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο, αλλά συνελήφθη κιόλας

peripoliko_
Δεν άντεξε να συμμορφωθεί για περισσότερο από τρεις ημέρες με την απαγόρευση λειτουργίας του καταστήματός του, ένας επιχειρηματίας σε περιοχή της Ηπείρου κι έτσι συνελήφθη και του επιβλήθηκε για δεύτερη φορά το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ!

Ο καταστηματάρχης είχε εντοπιστεί το περασμένο Σάββατο, ενώ είχε ανοίξει το κατάστημα λιανικού εμπορίου που διατηρεί και το λειτουργούσε κανονικά, παρά την απαγόρευση. Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο, του επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ και προχώρησαν στην σφράγιση του καταστήματος. Ωστόσο, ο... αμετανόητος επιχειρηματίας δεν δίστασε να σπάσει την σφραγίδα και να ανοίξει ξανά το μαγαζί, το πρωί της Τρίτης! Βέβαια, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και αυτή τη φορά και, εκτός από το βαρύ πρόστιμο, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού καθώς και για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε αρμόδια αρχή.

Αλλά και στο Φαληράκι της Ρόδου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου ένας 63χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εντοπίστηκε να λειτουργεί το εστιατόριο του το βράδυ της περασμένης Κυριακής και μάλιστα να σερβίρει κανονικά δύο Άγγλους πελάτες! Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο, αλλά του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Καρδίτσα: Γιατρός «Εσκομπάρ» διακινούσε ναρκωτικά μαζί με τη σύζυγό του!

Καιρός στην Αθήνα: 25 βαθμοί με συννεφιασμένο ουρανό - Δείτε χάρτη με τις θερμοκρασίες

Κορωνοϊός: Πάνω από 3,19 εκατ. τα κρούσματα παγκοσμίως - 226.880 οι νεκροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης