Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν: Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν: Ανάμεσα σε δύο κόσμους

H 58χρονη ηθοποιός που αγαπήθηκε ως Κόρα Κρόουλι, κόμισσα του Γκράνθαμ, στο τηλεοπτικό φαινόμενο «Downton Abbey» πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «War Of The Worlds», βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Χ. Τζ. Γουέλς

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
mcgovern0
Η υπόθεση της σειράς επιστημονικής φαντασίας έχει ως εξής: αστρονόμοι εντοπίζουν εκπομπή από άλλον γαλαξία που αποδεικνύει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Οι άνθρωποι περιμένουν εναγωνίως την επόμενη επικοινωνία. Mέσα σε λίγες μέρες όμως η ανθρωπότητα εξοντώνεται και οι ελάχιστοι διασωθέντες, διάσπαρτοι στον νέο κόσμο, προσπαθούν να επιβιώσουν.

Η νέα σειρά του FOX είναι μια ιστορία κανονικών ανθρώπων σε ακραίες καταστάσεις. Στην πορεία θα διαπιστώσουμε ότι είναι κάτι περισσότερο από απλά θύματα σε αυτό τον βίαιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει. Η επίθεση των εξωγήινων στη Γη δεν είναι τυχαία.

SPL5114428_032


Εάν αύριο εξωγήινοι εισέβαλαν και κατέστρεφαν τη ζωή όπως την ξέρουμε, πώς θα αντιδρούσαμε άραγε; Τι θα σήμαινε για την κοινωνία και κυρίως για εμάς τους ίδιους; Πιθανές απαντήσεις στο «War of the Worlds», που κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 21.50 (το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision).

Μικρή, σχετικά άγνωστη πληροφορία για την πρωταγωνίστρια: είναι τραγουδοποιός, ηγείται της μπάντας Sadie and the Hotheads και έκανε live στην παμπ του Πορτομπέλο «The Castle». Ακόμη, έχουν κυκλοφορήσει έναν δίσκο με τραγούδια των The Nelson Brothers, στον οποίο ντραμς έπαιζε ο διάσημος ντράμερ Ρόουαν Ολιβερ των Goldfrapp. H 37χρονη Μισέλ Ντόκερι που υποδυόταν τη μεγαλύτερη κόρη της στο «Downton Abbey» έχει τραγουδήσει αρκετές φορές με την μπάντα της ΜακΓκόβερν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ