Εμίλια Κλαρκ: το κορίτσι των Χριστουγέννων

Εμίλια Κλαρκ: το κορίτσι των Χριστουγέννων

Η «Καλίσι» άφησε πίσω της τους δράκους και πρωταγωνιστεί στην κομεντί που περιμένουμε τον φετινό χειμώνα

clarke-arthro-fox
Πριν από 35 χρόνια ο Τζορτζ Μάικλ έγραψε ένα τραγούδι που έμελλε να γίνει ο ύμνος των Χριστουγέννων. Φέτος, στις κινηματογραφικές αίθουσες κυκλοφορεί μια ταινία που είναι εμπνευσμένη από τη μουσική του. Η 32χρονη Εμίλια Κλαρκ, που επί δέκα χρόνια υποδυόταν την Ντενέρις Ταργκάριεν στο «Game of Thrones», βρήκε τον ρόλο που της ταιριάζει γάντι στην ταινία «Last Christmas», την οποία σκηνοθετεί ο Πολ Φέιγκ - βλ. «Bridesmaids». Και για μια ταινία της οποίας η πρωταγωνίστρια είναι ντυμένη ξωτικό δεν υπάρχει ιδανικότερο σκηνικό από το Λονδίνο στις αρχές Νοεμβρίου, όταν ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί σε κάθε γωνιά της πόλης.

Η Κέιτ, η πρωταγωνίστρια, είναι μια κυνική Λονδρέζα που δουλεύει σε ένα κατάστημα με χριστουγεννιάτικα είδη. Επειτα από μια περιπέτεια με την υγεία της θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να γίνει τραγουδίστρια, όταν ένας γοητευτικός περαστικός θα τη βοηθήσει να ξαναβρεί την αισιοδοξία της. Τη μητέρα της Εμίλια Κλαρκ υποδύεται η Εμα Τόμσον.

Με ένα εξομολογητικό κομμάτι που έγραψε πέρυσι και δημοσιεύτηκε στο «New Yorker», η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε τη δική της περιπέτεια υγείας πριν από χρόνια. Το 2011, μόλις είχε ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο του «GoT», υπέστη ρήξη ανευρύσματος του εγκεφάλου. Ευτυχώς κατάφερε να ξεπεράσει την εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε και που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραία.

«Θυμάμαι να μου λένε ότι έπρεπε να υπογράψω ότι συναινώ στην απόφαση των γιατρών για εγχείρηση εγκεφάλου. Εγχείρηση εγκεφάλου; Δεν έχω χρόνο εγώ για τέτοια. Εγώ βρίσκομαι στην εκκίνηση της ζωής μου. Φυσικά υπέγραψα. Και βρέθηκα στο χειρουργείο. Για τις επόμενες τρεις ώρες “επισκεύαζαν” τον εγκέφαλό μου. Και αυτή δεν θα ήταν η τελευταία φορά, ούτε η λιγότερο επώδυνη, ούτε η χειρότερη εμπειρία. Και ήμουν μόλις 24 χρονών». Μετά τις δύο εγχειρήσεις της έδινε συνεντεύξεις Τύπου για το «GoT», κατά τη διάρκεια των οποίων αναγκαζόταν να παίρνει μορφίνη για να αντέχει τον πόνο. Τελικά, η «μητέρα των δράκων» ξέρει να βγαίνει νικήτρια στις μάχες.

clark-1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ