Μπέκαμ - Έλτον Τζον: Διακοπές στη νότια Γαλλία

Μπέκαμ - Έλτον Τζον: Διακοπές στη νότια Γαλλία

Τι άλλο μπορεί να σημαίνει καλοκαίρι πέρα από ξεγνοιασιά, ανέμελες στιγμές και απόλυτη χαλάρωση; Η οικογένεια Μπέκαμ τα απόλαυσε όλα αυτά σε luxury συσκευασία, στη θαλαμηγό τού Ελτον Τζον

MEGA490752_037
Ο διάσημος τραγουδιστής μαζί με τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις, και τα δύο τους παιδιά, προσκάλεσαν σύσσωμη την οικογένεια Μπέκαμ στη θαλαμηγό τους προκειμένου να απολαύσουν μερικές χαλαρές ημέρες διακοπών στη νότια Γαλλία.

Ο 44χρονος Ντέιβιντ, με πορτοκαλί μαγιό Versace και μπαντάνα στα μαλλιά δεν σταμάτησε να παίζει με τον γιο του Ρομέο αλλά και την 7χρονη κόρη του Χάρπερ Σέβεν. Οσο για τη Βικτόρια, απολάμβανε το ποτό της με τον Ελτον Τζον και τον σύζυγό του, φορώντας ένα ultra chic φόρεμα του οίκου της και τραγουδώντας ΑΒΒΑ στο τσακίρ κέφι, γιατί όπως έγραψαν πειραχτικά οι φίλοι της, στα ποσταρίσματά τους στο Instagram «Ναι, η Βικτόρια γελάει!».

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, παρά τις φήμες χωρισμού που κατά καιρούς τους ακολουθούν, έμοιαζαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με τους παπαράτσι να καταγράφουν αγκαλιές και φιλιά που κάθε άλλο παρά σκηνοθετημένα έμοιαζαν.

MEGA490752_003
MEGA490745_010
MEGA490752_036


Tο ζευγάρι διατηρεί φιλία χρόνων με τον Ελτον Τζον. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πόσταρε σχετικές φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας: «Υπέροχη μέρα. Γνωριζόμαστε 24 χρόνια και κάθε φορά γελάμε σαν να είναι η πρώτη φορά». Ο Ελτον Τζον μάλιστα είναι νονός τόσο του 19χρονου Μπρούκλιν όσο και του 16χρονου Ρομέο.

Πέρα από τους μεγάλους, και τα παιδιά όμως, έμοιαζαν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους επιδιδόμενα σε αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα με τους γονείς τους. Οι συνομήλικοι Χάρπερ και Ζάκαρι και ο πεντάχρονος Ελάιζα, μυήθηκαν στις βουτιές από το κατάστρωμα της θαλαμηγού τόσο από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ όσο και από τον Ντέιβιντ Φέρνις. Την πρώτη ημέρα των διακοπών τους, η θαλαμηγός είχε δέσει στο λιμάνι της νήσου Αγίας Μαργαρίτας στις Κάννες, ενώ το βράδυ η παρέα δείπνησε στο εστιατόριο La Guerite προτού αναχωρήσει για τη μίνι κρουαζιέρα της.


MEGA490745_015
MEGA490745_081



Βουτιές από το κατάστρωμα της θαλαμηγού για τον 44χρονο Μπέκαμ, τον 16χρονο Ρομέο, την 7χρονη Χάρπερ και τον γιο του Ελτον Τζον Ζάκαρι ήταν στο ημερήσιο
πρόγραμμα, όπως και οι βόλτες στα διάφορα λιμάνια όπου έδεναν με τη θαλαμηγό. Με απαράμιλλο στυλ τους οι Μπέκαμ, με το γνωστό πληθωρικό του look ο Ελτον Τζον, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός με τους δύο γιους του, ενώ ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις ήταν το alter ego της Βικτόρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ