Ο Τομ Κρουζ σε επικίνδυνες αποστολές: Ψάχνει τη νέα του αγάπη
tomCruiseART

Ο Τομ Κρουζ σε επικίνδυνες αποστολές: Ψάχνει τη νέα του αγάπη

Δεκαπέντε χρόνια μετά το τρίτο διαζύγιό του, ο Αμερικανός σούπερ σταρ ψάχνει να ανακαλύψει τη μέλλουσα εκλεκτή της καρδιάς του πριν αυτοκαταστραφεί η χρυσή αγγελία που έχει άτυπα δημοσιεύσει

Ο Τομ Κρουζ τα τελευταία χρόνια ήταν φαινομενικά πολύ απασχολημένος με την καριέρα του και τη σαϊεντολογία για να δώσει σεντ τσακιστό για την προσωπική ζωή του που παραπέμπει σε παραλλαγή της Σαχάρας: ξερή και άνυδρη. Στην πραγματικότητα, όμως, σύμφωνα με πηγές φιλικά προσκείμενες στον διάσημο σταρ, ο Κρουζ αναζητεί εδώ και χρόνια τη γυναίκα που θα τον συνοδεύει στις περατζάδες του στο κόκκινο χαλί και θα τον εμψυχώνει πριν από κάθε νέα ριψοκίνδυνη σκηνή στις «Επικίνδυνες Αποστολές».


Με λίγα λόγια, δεν είναι μόνος του από επιλογή ή επειδή είχε καλύτερα πράγματα να κάνει, αλλά από καθαρή ατυχία, επειδή ακόμα δεν βρέθηκε στον δρόμο του η «τέλεια γυναίκα». Διότι, πάντα σύμφωνα με τους λαλίστατους φίλους, ο γνωστός για την τελειομανία του σταρ δεν είναι καθόλου πρόθυμος να κάνει εκπτώσεις στις απαιτήσεις του και δεν επιθυμεί να συμβιβαστεί με τη «δεύτερη καλύτερη». Θέλει μόνο την καλύτερη. Εξ ου και παραμένει μόνος.


Πριν από λίγες εβδομάδες, όμως, που έκλεισε τα 61, μάλλον ένιωσε ότι το κοστούμι του εργένη που έμοιαζε κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του τού έρχεται τώρα πολύ πιο στενό απ’ ό,τι αντέχει. Ετσι ξαφνικά, ο Κρουζ άρχισε να κάνει κρούσεις σε γυναίκες που μόλις χώρισαν ή θα μπορούσαν να χωρίσουν για χάρη του. Η πρώτη που μπήκε στο στόχαστρό του ήταν η Σακίρα. Ωραία, σέξι, Λατίνα, πλούσια, διάσημη, 46 χρόνων και πρόσφατα χωρισμένη από τον Ζεράρ Πικέ, φάνταζε ως ιδανική επιλογή για τον απαιτητικό σταρ, που έσπευσε να τη φλερτάρει αμέσως μόλις τη γνώρισε -τυχαία- στην έναρξη του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1 τον περασμένο Μάρτιο.

Δυστυχώς για τον ίδιο, η Σακίρα δεν έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό για τη γνωριμία τους. Ισα-ίσα, που δήλωσε μάλλον ενοχλημένη από το στενό μαρκάρισμα του σταρ και ζήτησε από φίλους να τον παρακαλέσουν ευγενικά να δώσει τις ανθοδέσμες του αλλού.


Λίγες εβδομάδες αργότερα και με αφορμή την πρεμιέρα του νέου κινηματογραφικού επεισοδίου των «Επικίνδυνων Αποστολών», κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Κρουζ και η συμπρωταγωνίστριά του Χέιλι Ατγουελ είχαν έρθει πολύ πιο κοντά απ’ όσο απαιτούσε το σενάριο. Εκείνος ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τη φήμη. Εκείνη, όμως, αρνήθηκε σε όλους τους τόνους τη σχέση που της χρέωσαν και για να ξύσει λίγο ακόμα τον τραυματισμένο εγωισμό του Κρουζ ανέφερε ότι τον βλέπει σαν καλό θείο και ότι ποτέ δεν θα έκανε σχέση με το αφεντικό της. Καλά πήγε κι αυτό.


Η νέα επιλαχούσα για την καρδιά του Κρουζ είναι η Σοφία Βεργκάρα, εκπάγλου ωραιότητος και φρεσκοχωρισμένη από τον σύζυγό της, δηλαδή κελεπούρι. Με τη Βεργκάρα άλλωστε ο Κρουζ είχε μια συντομότατη σχέση το 2005, η οποία όμως δεν ευδοκίμησε. Η Λατίνα σταρ, λένε, είχε γοητευτεί από το χαμόγελο του Τομ και τη γενικότερη προσωπικότητά του, αλλά δεν ήταν έτοιμη για σοβαρές δεσμεύσεις εκείνη την εποχή. Αυτός ήταν ο επιφανειακός λόγος.

Ο βαθύτερος και πιο σημαντικός ήταν ότι η ωραία Σοφία είναι πιστή καθολική και δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να απαρνηθεί τη θρησκεία της και να ασπαστεί τη σαϊεντολογία - όρος βασικός και απαράβατος για μια μέλλουσα κυρία Κρουζ. Η Κέιτι Χολμς, αντιθέτως, που την κέρδισε στο φώτο φίνις και έγινε με συνοπτικές διαδικασίες η τρίτη του σύζυγος και μητέρα του παιδιού του, μάλλον δεν είχε να αντιμετωπίσει παρόμοια θρησκευτικά ζητήματα. Τώρα, λοιπόν, οι γνωστοί λαλίστατοι φίλοι ισχυρίζονται ότι ο Τομ είναι πρόθυμος να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Βεργκάρα - το οποίο ακούγεται και λίγο σόλοικο, εφόσον εκείνος ήταν που την είχε αφήσει στα κρύα του λουτρού για τα μάτια της Χολμς.


Ανεξαρτήτως πάντως αν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία και ποιος θα τη δώσει σε ποιον, ο Τομ Κρουζ έχει βγει επισήμως στο κυνήγι. Και το να βρει επιτέλους το θήραμα της αρεσκείας του ακούγεται αν όχι ακατόρθωτη, σίγουρα όμως δύσκολη αποστολή στα πρότυπα των κινηματογραφικών του. Γιατί δεν είναι μόνο οι υπερβολικές απαιτήσεις που έχει για την εμφάνιση και την προσωπικότητα της μέλλουσας αγαπημένης του, αλλά και οι δικές του ιδιορρυθμίες και ιδιοτροπίες που τον καθιστούν περίπου ανυπόφορο στη συμβίωση. Οι τρεις προηγούμενες σύζυγοί του Μίμι Ρότζερς, Νικόλ Κίντμαν και Κέιτι Χολμς θα μπορούσαν να συγγράψουν τόμους για τις παραξενιές του Τομ - ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώην του, δεν είναι ούτε καλός σύζυγος ούτε και καλός πατέρας. Απόδειξη για το τελευταίο είναι οι ανύπαρκτες σχέσεις του με τα παιδιά του Ιζαμπέλα-Τζέιν και Κόνορ, που είχε υιοθετήσει με την Κίντμαν, και Σούρι, που απέκτησε με τη Χολμς.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κρουζ είναι από τους λιγότερο δραστήριους ερωτικά Χολιγουντιανούς. Αν εξαιρέσουμε τους τρεις αποτυχημένους γάμους και τη σχέση-σφηνάκι με τη Βεργκάρα, η ερωτική ατζέντα του είναι μάλλον άδεια. Η πρώτη γνωστή σχέση του στα χρόνια της φήμης του ήταν με τη Σερ, με την οποία γνωρίστηκαν το 1985, όταν εκείνος ήταν 23 ετών και εκείνη 38. Παρότι ο δεσμός είχε μικρή διάρκεια, έβριθε πάθους. Αργότερα η Σερ θα ισχυριζόταν ότι ο Κρουζ είναι εξαιρετικός εραστής και ότι είναι πλασαρισμένος στο Top 5 της. Ενας πόντος στον Τομ.


Μετά την Κίντμαν, ο σταρ υπέπεσε στο αμάρτημα να ερωτευτεί τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Vanilla Sky» Πενέλοπε Κρουζ. Η σχέση κράτησε τρία χρόνια, αλλά έληξε άδοξα γιατί η Πενέλοπε δεν κατάφερε ποτέ να γίνει αποδεκτή από τα παιδιά του - καθόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι ούτε εκείνος ήταν αποδεκτός από τα παιδιά του. Η επόμενη και τελευταία σχέση του πριν από τη Χολμς και γενικότερα, όπως αποδεικνύεται, ήταν η Ναζανίν Μπονιάντι, που άντεξε δίπλα του μόλις έναν χρόνο. Αργότερα θα κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Βρετανή ηθοποιός και ακτιβίστρια ήταν επιλογή της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας που εκείνη την εποχή αναζητούσε την ιδανική σύντροφο για τον Κρουζ. Πράγμα που σημαίνει ότι τελικά οι σαϊεντολόγοι θα πρέπει να βάλουν και πάλι το χεράκι τους για να δώσουν τέλος στην ατέρμονη μοναξιά του πιστού τους τέκνου. Οχι, η καθολική Βεργκάρα δεν μπορεί να είναι η λύση.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Βοιωτία: Μεγάλο το πύρινο μέτωπο - Ελπίδα τα εναέρια μέσα

Πάρνηθα: «Έκρηξη» φωτιάς έφερε την αναζωπύρωση - Μάχη να μην περάσει στους Θρακομακεδόνες

Η καταιγίδα «Φραγκλίνος» σάρωσε τη Δομινικανή Δημοκρατία - Ένας νεκρός και ζημιές σε εκατοντάδες σπίτια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK