Θέμις Ζουγανέλη: Πριβέ δείπνο με 30 VIP καλεσμένους και ένα «Gossip Girl»

Θέμις Ζουγανέλη: Πριβέ δείπνο με 30 VIP καλεσμένους και ένα «Gossip Girl»

Με αφορμή τα εγκαίνια του πρώτου της flagship shop στην Αθήνα, η διεθνής σχεδιάστρια και δημιουργός του brand Themis Z μύησε τους εκλεκτούς φίλους της από διάφορα μέρη του κόσμου στην ελληνική φιλοξενία

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
zouganeli-m
H Θέμις Ζουγανέλη, που εδώ και τέσσερα χρόνια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Γκστάαντ, Λονδίνου και Αθήνας, απολαμβάνει διεθνή αναγνώριση ως σχεδιάστρια. Το brand της Τhemis Z μας μυεί στο luxury lifestyle με ρούχα αλλά και αντικείμενα για art de la table με ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ η ίδια, μετά την επιτυχία της μπουτίκ της στη Μύκονο, εγκαινίασε πρόσφατα το πρώτο της flagship shop στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Βαλαωρίτου. Fans των δημιουργιών της και καλοί φίλοι της ταξίδεψαν μέχρι την πρωτεύουσα από διάφορα μέρη του κόσμου για να παρευρεθούν στο opening ενός καταστήματος που υμνεί την υψηλή αισθητική.

zouganeli-1
Οι Κέλι Ράδερφορντ και Θέμις Ζουγανέλη με τα αδέλφια τους, Aντονι Τζιοβάνι Ντιν και Κωνσταντίνο
zouganeli-2
Υποδειγματική φιλοξενία στο «Island»
zouganeli-3
H Tατιάνα Μπλάτνικ με τη μητέρα της Μαρί-Μπλανς Μπρίλεμπουργκ


Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, θέλοντας να ευχαριστήσει τους 30 φίλους της που κατέφθασαν από το εξωτερικό, διοργάνωσε ένα κλειστό δείπνο, το οποίο παρουσιάζει αποκλειστικά το «Gala», στο ειδυλλιακό «Island» για να τους προσφέρει γενναιόδωρες δόσεις από Αθηναϊκή Ριβιέρα και ελληνική φιλοξενία. Ξεχωριστές παρουσίες ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν σίγουρα η Τατιάνα Μπλάτνικ με τη μητέρα της Μαρί-Μπλανς Μπρίλεμπουργκ, αλλά και η διάσημη ηθοποιός από το «Gossip Girl» Κέλι Ράδερφορντ, η οποία ήρθε στην Αθήνα με τον αδελφό της Aντονι Τζιοβάνι Ντιν, πρώην κιθαρίστα, που σήμερα γνωρίζει επιτυχία ως interior designer. Στο πριβέ δείπνο συμμετείχαν, επίσης, στελέχη από τα διάσημα πολυκαταστήματα «Galeries Lafayette» στο Παρίσι και το Ντουμπάι, influencers από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, η Iταλίδα Κριστίνα Μοντόρι, που έχει διοργανώνει μερικά από τα μεγαλύτερα events στον κόσμο, η Λίζα Μελά και η Μαρία Παπαθανασίου, που επιμελήθηκε τη βραδιά.

zouganeli-4
Ο υπεύθυνος των καταστημάτων «Galeries Lafayette» στο Παρίσι, Μπάκος Aμπού Αντούν
zouganeli-5
Η blogger Σάντρα Μπόκνεκτ
zouganeli-6
Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες


Κλείσιμο
Το τραπέζι στο «Island» ήταν στρωμένο με τα υπέροχα σερβίτσια της Τhemis Ζ και πλημμυρισμένο από μαργαρίτες, ενώ το μενού αποθέωσε την ελληνική κουζίνα: το εξαιρετικό μενού του «Δειπνοσοφιστηρίον» ενθουσίασε τους συνδαιτυμόνες με ταραμοσαλάτα, χταπόδι ξιδάτο, τηγανητό κολοκυθάκι και σφυρίδα με σταμναγκάθι, αλλά και ραβανί με ένα σφηνάκι μαστίχας για επιδόρπιο. Μια ζωντανή μπάντα με μπουζούκι είχε αναλάβει τη μουσική επένδυση της βραδιάς, καθώς η Κέλι Ράδερφορντ εντυπωσίαζε με τις χολιγουντιανές ιστορίες που διηγούνταν, όπως και ο αδελφός της, που δηλώνει λάτρης των παλιών αυτοκινήτων.
Οι περισσότερες από τις καλεσμένες τίμησαν την ταλαντούχα σχεδιάστρια επιλέγοντας να εμφανιστούν με δικές της δημιουργίες, ενώ το ενσταντανέ που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν αυτό με τις δύο φίλες, Θέμις Ζουγανέλη και Κέλι Ράδερφορντ, να ποζάρουν μαζί με τα αδέλφια τους.

zouganeli-7
zouganeli-8
Το εξαιρετικό μενού του «Δειπνοσοφιστηρίον» ανέδειξε την ελληνική κουζίνα
zouganeli-9
zouganeli-10
Τζέσικα Μοντόρι
zouganeli-11
Λίζα Μελά


Υπό το φως 1.200 κεριών

Ελληνική φιλοξενία χωρίς μια γεύση από Ακρόπολη δεν νοείται, οπότε η επόμενη μέρα επιφύλαξε για τους VIP καλεσμένους μια επίσκεψη στον Ιερό Βράχο. Το απόγευμα ήταν προγραμματισμένα τα εγκαίνια του flagship shop, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών». Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρο τον Μάιο μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των Themis Z θα διατίθενται για τη στήριξη του σωματείου «Breathe» που έχει ιδρύσει η Τατιάνα Μπλάτνικ. Φυσικά, ο πρίγκιπας Νικόλαος ήταν εκεί. Οπως και η Ράνα Ζέιν, η Χάλα Χούρι, η Μαριάννα Γουλανδρή, η Ευγενία Μανωλίδου, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου -μούσα του brand- αλλά και ο πατέρας της Θέμιδoς και επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου ταυτίστηκε με τη χρυσή εποχή της Μυκόνου, Κώστας Ζουγανέλης.

zouganeli-12
Με τη δημοσιογράφο του «Gala» Mαρία Λεμονιά
zouganeli-13
1.200 κεριά δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα στο «Athénée»
zouganeli-14
Πρίγκιπας Νικόλαος, Βερόνικα Τουμπ, Τάκης Κανελλόπουλος


Το ίδιο βράδυ η Θέμις Ζουγανέλη παρέθεσε ένα ακόμα δείπνο, για 140 άτομα αυτή τη φορά, στο κοσμοπολίτικο «Athénée» στο κέντρο της Αθήνας. Η ατμόσφαιρα ήταν -το λιγότερο- μαγική, με ένα art de la table που μπήκε στη λίστα με τα κορυφαία που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στην πόλη. Τα 1.200 κεριά έκαναν τις Ιταλίδες φίλες της να αναφωνήσουν ενθουσιασμένες «Θεέ μου, είναι ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει!» ◆

zouganeli-15
Μαρί-Μπλανς Μπρίλεμπουργκ, Ανούσκα Ραφαήλ
zouganeli-16
Η Βερόνικα Τουμπ μαζί με τις αδελφές Κριστίνα και Τζέσικα Μοντόρι
zouganeli-17
Η Θέμις Ζουγανέλη με τον πατέρα της Κώστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ