Μπρούκλιν Μπέκαμ - Νίκολα Πελτς: Οι μελλόνυμφοι του Παλμ Μπιτς

Μπρούκλιν Μπέκαμ - Νίκολα Πελτς: Οι μελλόνυμφοι του Παλμ Μπιτς

Ο πρωτότοκος γιος των Μπέκαμ ετοιμάζεται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την αρραβωνιαστικιά του - Εκείνος έχει προ πολλού τυφλωθεί από έρωτα και οι θιασώτες του ζευγαριού από τα προικιά της νύφης

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
beckham_pelts_gala_xr
Δεν υπάρχει καμία λέξη στον κόσμο που μπορεί να περιγράψει αυτό που συνέβη στον Μπρούκλιν Μπέκαμ, δηλαδή τον πρωτότοκο γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ και άξιο συνεχιστή της celebrity εποποιίας τους, από τη μέρα που ο δρόμος του διασταυρώθηκε με εκείνον της Νίκολα Πελτς. Ή μάλλον υπάρχουν πολλές. Οχι ιδιαίτερα εύηχες, αλλά τουλάχιστον ακριβείς και περιγραφικές. Οπως λόγου χάρη η «καψούρα».

Ο 23χρονος Μπέκαμ τα τελευταία δύο χρόνια είναι ερωτευμένος, έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα, κοιμάται και ξυπνά με τη σκέψη της αγαπημένης του. Κυρίως διατυμπανίζει τα συναισθήματά του μέσω των κοινωνικών δικτύων σε τέτοιο βαθμό, ώστε πριν από λίγες ημέρες αρκετοί από τους 13 εκατομμύρια followers του στο Instagram τον εγκάλεσαν για τις δημόσιες διαχύσεις και τα σαλιαρίσματα. Οπως έχει προ πολλού αποφανθεί ο θυμόσοφος λαός, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με το χρήμα, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω διαθέτει σε εξευτελιστικά μεγάλη, σχεδόν ανεξάντλητη ποσότητα η αρραβωνιαστικιά του. Μπορεί η 27 Ιανουαρίων Νίκολα Πελτς να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Bates Motel», όμως πριν και πάνω απ' όλα για το αμερικανικό τουλάχιστον ακροατήριο είναι η κόρη του Νέλσον Πελτς, δηλαδή του θεωρούμενου Νέστορα της επενδυτικής πιάτσας, με την περιουσία του να αποτιμάται στο 1,7 δισεκατομμύριο δολάρια.
beckhma_pelts_in__3_

Βεβαίως, η προίκα της καλοζωισμένης αγαπημένης του καθόλου ή έστω λίγο ενδιαφέρει τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο οποίος, αφού στα 23 του χρόνια πρόλαβε να υπηρετήσει την ανωτάτη μοντελική -με σημαντική καριέρα στην Κίνα- και να κολλήσει ένσημα ως φωτογράφος, πλέον καταπιάνεται και με τη γαστρονομία. Στα τέλη του 2021 ξεκίνησε να κυκλοφορεί μέσα από τα κοινωνικά δίκτυά του βίντεο μαγειρικής, τα οποία εκτός από viral έγιναν και επίκεντρο αρνητικής κριτικής, κυρίως λόγω του δυσθεώρητου κόστους παραγωγής τους.
beckhma_pelts_in__2_
Η έπαυλη των Πελτς στο Παλμ Μπιτς, όπου ο Μπρούκλιν και η Νίκολα θα παντρευτούν πιθανότατα στις 9 Απριλίου
beckhma_pelts_in__5_
Το μέγαρο στο Μπέβερλι Χιλς που στεγάζει τον έρωτα των νέων, ζάμπλουτων και διάσημων απογόνων
Κλείσιμο

Ο νεαρός Μπέκαμ, που δηλώνει μαθητευόμενος σεφ, υπολογίζεται ότι απασχολεί πέντε ντουζίνες επαγγελματίες για τη δημιουργία του πρωτότυπου γαστρονομικού ενδιαφέροντος περιεχομένου του, ενώ στα επεισόδια εμφανίζονται πλάι του κάποιοι από τους στυλοβάτες του σύγχρονου εστιατορικού γίγνεσθαι, όπως για παράδειγμα ο Νόμπου Ματσουχίσα. Βέβαια, ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια έχοντας πάρει μαθήματα διασημότητας μαζί με το πρώτο του γάλα δεν μασάει από τη χολή που εκτοξεύεται κατά πάνω του ως άλλο υγρόν πυρ. Πού χρόνος άλλωστε; Σε λιγότερο από δύο μήνες θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της συντρόφου του, με την οποία αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2021 στο εξοχικό κτήμα των Μπέκαμ στο Κότσγουολντς. Περισσότερο και από το ευτυχές γεγονός, τα πειστήρια για το οποίο απαθανάτισε η μικρότερη αδελφή του Μπρούκλιν, η επτάχρονη τότε Χάρπερ και φρόντισε να αναδημοσιεύσει στο Instagram άπασα η φαμίλια του, απασχόλησε τότε το δαχτυλίδι που ο Μπέκαμ πρόσφερε στην Πελτς.

Κοσμηματοπώλες, εκτιμητές, ακόμα και γεμολόγοι επιστρατεύθηκαν από τον βρετανικό Τύπο, ώστε να «ακτινογραφήσουν» το μονόπετρο. Η επικρατέστερη θεωρία λέει πως ήταν φτιαγμένο σε σχέδιο του ίδιου του Μπρούκλιν Μπέκαμ και ότι η αξία του θα μπορούσε να αγγίζει ακόμα και τις 385.000 ευρώ - ποσό προφανώς ευτελές για το κομπόδεμα των 900 εκατ. ευρώ που διαθέτουν οι γονείς του.
beckhma_pelts_in__4_

Λίγο πριν οι καμπάνες χτυπήσουν

Οι γάμοι πάντως του ζεύγους, που θα ακολουθήσουν το εβραϊκό τυπικό, θα τελεστούν όχι στα μέρη του γαμπρού, όπως συνέβη με τους αρραβώνες, αλλά σε εκείνα της νύφης. Συγκεκριμένα στη φαραωνικών διαστάσεων έπαυλη της οικογένειας Πελτς στο Μαϊάμι, η οποία γειτνιάζει με εκείνη της φαμίλιας Τραμπ. Οι δύο ισχυρές οικογένειες έχουν σφυρηλατήσει εδώ και δεκαετίες δεσμούς φιλίας, αφού ο Νέλσον Πελτς υπήρξε διαπρύσιος υποστηρικτής και κυρίως γενναιόδωρος χρηματοδότης της προεδρικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ τόσο το 2016 όσο και το 2020.
beckhma_pelts_in__8_
Μοντέλο, φωτογράφος και πλέον διαδικτυακός σεφ με μια δυσθεώρητου κόστους παραγωγή που ξεσήκωσε κατακραυγή

Βέβαια, έπειτα από την εισβολή στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021, ο σεβάσμιος επενδυτής, η στρατηγική του οποίου έχει γίνει ακόμα και case study στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, δήλωσε πικρά μετανιωμένος για την ψήφο εμπιστοσύνης που παρείχε στον πρώην πλανητάρχη. Σε κάθε περίπτωση, η έπαυλη Πελτς είναι τόσο μεγάλη και εντυπωσιακή που κάνει την εξοχική κατοικία των Μπέκαμ στην αγγλική εξοχή να μοιάζει με λυόμενο εξοχικό στη Λούτσα. Αλλά αυτό είναι το τελευταίο πρόβλημα της οικογένειας Μπέκαμ αυτή τη στιγμή.
beckhma_pelts_in__6_
beckhma_pelts_in__7_
Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο του 2021 δεν παραλείπει να διατυμπανίζει τον έρωτά του στα social media

Η ημερομηνία του γάμου πλησιάζει -οι πληροφορίες συντείνουν πως θα λάβει χώρα στις 9 Απριλίου- και η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται πως θα είναι εκκωφαντικά απούσα από τις στυλιστικές επιλογές της νύφης της. Η Νίκολα Πελτς λέγεται πως για τη στερεοτυπικά αναφερόμενη ως ωραιότερη ημέρα της ζωής της έχει δώσει το χρίσμα στον Valentino, ο οποίος θα δημιουργήσει το νυφικό φόρεμά της κι ένα ακόμα. Κάνε παιδιά να δεις καλό, θα σκέφτεται η σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια. Και δεν θα 'χει άδικο.

Ωστόσο έχει κάθε λόγο να κάνει τα πικρά γλυκά, αφού όλα συντείνουν στο ότι ο κανακάρης της βρήκε μια νύφη αντάξια των δικών της προσδοκιών: μια ιδέα διάσημη, σίγουρα εμφανίσιμη και κυρίως με περιουσία αρκετή για να θρέψει γενιές και γενιές απογόνων που θα αποκτήσει με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ. Μπορεί ο 79χρονος Νέλσον Πελτς να έχει μοιράσει το βιος του στα οκτώ, όσα δηλαδή είναι και τα παιδιά που έχει αποκτήσει -δύο από τον πρώτο και έξι από τον τρίτο γάμο του με το παλαίμαχο μοντέλο Κλόντια Χέφνερ-, ωστόσο έχει αποδείξει πως κάθε άλλο παρά φειδωλός είναι όταν πρόκειται για την ευτυχία τους αλλά και την έξωθεν καλή μαρτυρία της οικογένειας. Μόνο για το μπαρ μιτσβά των δίδυμων γιων του Ζάκαρι και Γκρέγκορι ξόδεψε δύο εκατομμύρια δολάρια. Σκεφτείτε τι θα γίνει στον γάμο της κόρης του.
beckhma_pelts_in__9_
Οι δύο οικογένειες σε απαρτία, πλην του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι νεότεροι αδελφοί Μπέκαμ, Ρόμεο και Κρουζ, ενώ τη νύφη θα παραδώσει στον γαμπρό ο αδελφός της Μπραντ. Αν και τα οκτώ αδέλφια Πελτς -δύο κορίτσια και έξι αγόρια- μυήθηκαν λόγω πατρικής παρότρυνσης στο χόκεϊ επί πάγου και βέβαια στο πατινάζ, μόνο ο 32χρονος Μπραντ Πελτς κατάφερε να διαγράψει μια συμπαθητική καριέρα στον πάγο ως παίκτης χόκεϊ. Δόξα για την οικογένεια αποταμιεύει και ο 35χρονος Γουίλιαμ Πελτς, ο οποίος, όπως και η μικρότερη αδελφή του, διεκδικεί το μερτικό του στη χολιγουντιανή λάμψη ως ηθοποιός.

Οι Μπέκαμ το δίχως άλλο θα προσφέρουν μια ιδέα αίγλης και φωτογένειας στους Αμερικανούς συμπεθέρους τους. Και μάλλον αυτή είναι μια πρώτης τάξεως απόσβεση για τη διάθεση από μέρους του σογιού της νύφης της αξίας 22 εκατ. δολαρίων έπαυλης του Παλμ Μπιτς, η οποία απλώνεται σε μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο. Και διαθέτει, εκτός από τις αυτονόητες ανέσεις και τις δεδομένες πολυτέλειες στα 27 υπνοδωμάτιά της, λίμνη, καταρράκτη, απέραντους κήπους, ένα κοπάδι σπάνιου είδους παγονιών και ένα πλήρως λειτουργικό κλειστό γήπεδο χόκεϊ. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα οδηγήσει το τσακίρ κέφι τους εκλεκτούς καλεσμένους του γάμου σου που μαζί με τον Θεό θα γίνουν μάρτυρες των όρκων αιώνιας πίστης και αγάπης που θα ανταλλάξεις με το άλλο σου μισό.
beckhma_pelts_in__1_
Η 27χρονη Νίκολα Πελτς έχει εμπιστευτεί στον οίκο Valentino το νυφικό και μία ακόμα δημιουργία για τη μεγάλη μέρα

Ηδη μία θέση στο ρόστερ των προσκεκλημένων φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει οι αδελφές Χαντίντ, η Νικόλ Ρίτσι, οι αδελφές Χίλτον και βέβαια η οικογένεια Ράμσεϊ (ναι, του διάσημου σεφ Γκόρντον). Οι μελλόνυμφοι πάντως και κυρίως ο γαμπρός δεν κρατιέται. «Αν δεν υπήρχε η πανδημία, θα είχαμε ήδη παντρευτεί», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, ο οποίος επίσης μικροπαντρεύτηκε. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν μόλις 24 ετών όταν ανέβηκε γαμπρός τα σκαλιά του κάστρου Λουτρελστόουν στο Δουβλίνο. Η 25χρονη Βικτόρια -τότε Ανταμς, έκτοτε Μπέκαμ- είχε μόλις φέρει στον κόσμο τον Μπρούκλιν, έναν, όπως αποδεικνύεται, άξιο επίγονο της δυναστείας και κυρίως της αναπόδραστης γοητείας του χιλιοτραγουδισμένου γένους των Μπέκαμ ◆


Ειδήσεις σήμερα:

«Κόλαση» η Κολομβιανή σύντροφός του Ταλάντσεβ - Δείτε βίντεο

Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη που έκανε την Ασημίνα να πλαντάξει στο κλάμα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ