Παγκόσμια Hμέρα Ζώων σήμερα

Παγκόσμια Hμέρα Ζώων σήμερα

Επειδή μια κοινωνία χαρακτηρίζεται από τον τρόπο που φέρεται στους αδύναμους-ηλικιωμένους, ανάπηρους, αδέσποτα-σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, θα είμαστε έξω από τη Βουλή για να δείξουμε ότι αυτή η χώρα μπορεί να αλλάξει. 

Παγκόσμια Hμέρα Ζώων σήμερα
Επειδή μια κοινωνία χαρακτηρίζεται από τον τρόπο που φέρεται στους αδύναμους-ηλικιωμένους, ανάπηρους, αδέσποτα-, σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, θα είμαστε έξω από τη Βουλή για να δείξουμε ότι αυτή η χώρα μπορεί να αλλάξει.

Σωματεία, εθελοντές, φιλόζωοι θα δώσουμε ραντεβού στις 11 το πρωί στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και θα καταλήξουμε με πορεία στη Βουλή.

Κύριο αίτημα της διαμαρτυρίας είναι να αλλάξει ο νόμος 3170/2003 και να προβλέπει αυστηρότερες ποινές για τις δηλητηριάσεις και την κακοποίηση των ζώων, να παρθούν μέτρα για το κυνήγι και το εμπόριο γούνας, να απαγορευτούν τα τσίρκο αλλά και οι ζωολογικοί κήποι που βασανίζουν άγρια ζώα.

Η πορεία θα καταλήξει στη Βουλή, όπου θα επιδοθεί επιστολή με υπογραφές στους αρμόδιους.  Μεταξύ άλλων θα διανεμηθεί και ενημερωτικό υλικό στους περαστικούς. Η διαμαρτυρία θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι. Γιατί από τα μικρά και καθημερινά φαινόμαστε τι άνθρωποί είμαστε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης