Πλακιωτάκης: Γιατί δεν έχει αρθεί η απαγόρευση αλιείας στο Σαρωνικό αφού λένε ότι η θάλασσα καθάρισε;

agia-zoni-new

Δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6: Απάντηση δεν πήρα και αυτό μου εντείνει την ανησυχία

Στο ατύχημα στο Σαρωνικό με τη διαρροή μαζούτ στη θάλασσα μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ» το Σεπτέμβριο του 2017 επανήλθε ο βουλευτής και τομεάρχης ναυτιλίας της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή την έρευνα του ΕΛΚΕΘΕ για την οποία είπε ότι «δεν είναι ολοκληρωμένη καθώς δεν έχουν γίνει βυθομετρήσεις κ.α.».

«Υπάρχει συγκεκριμένη απαγόρευση αλιείας που δεν έχει αρθεί ακόμη. Αυτό είναι το ένα δεδομένο. Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι αυτή τη στιγμή το μοναδικό στοιχείο που έχουμε είναι η μελέτη του ΕΛΚΕΘΕ που δεν είναι ολοκληρωμένη» παρατήρησε αρχικά ο κ. Πλακιωτάκης.

Στη συνέχεια κατηγόρησε την κυβέρνηση για λαϊκίστικές πρακτικές λέγοντας ότι «προσπάθησε να εμφανίσει ότι τα νερά είναι καθαρότερα από ό,τι πριν κάνοντας μέχρι και τελετές παράδοσης παραλαβης».

«Και ερωτώ: Γιατί δεν έχει αρθεί η απαγόρευση για τους αλειείς στο Σαρωνικό; Απάντηση δεν πήρα και αυτό μου εντίνει την ανησυχία» κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

perivallon_everest

Εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για το πρόβλημα των απορριμμάτων στο υψηλότερο βουνό του κόσμου, η κυβέρνηση του Νεπάλ, σε συνεργασία με φορείς του ορειβατικού κλάδου, διοργανώνει αυτή την εκστρατεία

57183801_2382119495133642_7655188565512421376_o

Τα δύο αρκουδάκια εντόπισε ιδιώτης κοντά σε στάνη και τα κράτησε για μία περίπου εβδομάδα πριν ειδοποιήσει τον Αρκτούρο - Ηταν  ελαφρώς υποσιτισμένα, αλλά τώρα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση