Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με κέρδη 0,54%

xrimatistirio_triti

Ράλι 15,61% στη ΔΕΗ - Με κέρδη 3,79% η Ελλάκτωρ - Κέρδη 1,89% για την Τράπεζα Πειραιώς

Η ΔΕΗ, η Ελλάκτωρ και η Τράπεζα Πειραιώς κράτησαν την Αθήνα σε θετική τροχιά καθώς οι τραπεζικές μετοχές συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται εξαιτίας της έλλειψης αγοραστών.

Ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ακόμα η πτώση στις τράπεζες δεν είναι άλλος απο το ότι, το σχέδιο της νέας διακυβέρνησης πρέπει να δείξει απο που θα προέλθουν τα έσοδα. Μέχρι σήμερα είδαμε φοροαπαλλαγές και παροχές, συνεπώς οι επενδυτές θέλουν να δούν και τον “τομέα' των εσόδων. Μέχρι τότε, λοιπόν κρατούν μια επιφυλακτική στάση ενω δεν είναι τυχαίο ότι, δεν έχει επέλθει μαι συμφωνία με τους δανειστές, εξέλιξη που θα έδινε άλλον αέρα στην αγορά. Την ίδια ώρα οι επιλογές σε ΔΕΗ και Ελπε φάινεται ότι έχουν ανταπόκριση.

Η αγορά, λοιπόν, μετά απο μια πτώση έως τις 858 μονάδες το μεσημέρι άρχισε να ανακάμπτει και τελικά έκλεισε στις 869,64 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,54%.

Ράλι 15,61% στη ΔΕΗ στα 2,74 ευρώ. Με κέρδη 3,79% η Ελλάκτωρ στα 2,055 ευρώ. Κέρδη 1,89% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 2,70 ευρώ. Πτώση 1,19% για την Eurobank στα 0,83 ευρώ. Οριακή η πτώση στην Εθνική στα 2,33 ευρώ. Με πτώση 0,19% η Alpha Bank στα 1,59 ευρώ. Άνοδος 1,98% για την Aegean στα 8,28 ευρώ. Κέρδη 3,10% για τον Σαράντη στα 8,66 ευρώ. Mε πτώση 0,26% έκλεισεσ την Αθήνα η Tci στα 19,33 ευρώ και άνοδο 0,31% στα 19,44 ευρώ στο Παρίσι. Οι συναλλαγές ανήλθαν 68,5 εκατ.ευρώ. .

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

FOROI_AUTO

Ακόμα μία επιβεβαίωση για το newsauto.gr! Το ρεπορτάζ μας απο τις 8 Αυγούστου, που ανέφερε ότι η Κυβέρνηση προτίθεται σε κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης -και κατα προέκταση του... ηλιθίου φόρου πολυτελούς διαβίωσης στα +2.0lt αυτοκινήτων- επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά δια στόματος του Κυβερνητικού εκπροσώπου...

gerapetritis

Τα τρία σημεία κλειδιά του κυβερνητικού σχεδίου περιλαμβάνουν την απελευθέρωση του επενδυτικού δυναμικού, τη συγκράτηση και τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών και τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης μέσω της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής

1
120-doseis

Στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για τη ρύθμιση των οφειλών με βάση τη ρύθμιση - Αυξημένο ενδιαφέρον μετά τις βελτιώσεις που έγιναν στα τέλη του Ιουλίου - Οι προϋποθέσεις για την υπαγωγή στη ρύθμιση

8
Tesla-Model3-boi-1000

Η παραπάνω διαπίστωση δημοσιεύθηκε από την Στατιστική Υπηρεσία της Νορβηγίας η οποία αποκάλυψε ότι η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι διπλάσια αν ο υποψήφιος αγοραστής προέρχεται από το πλουσιότερο τμήμα του πληθυσμού.