Χρηματιστήριο Αθηνών: Ο ΟΠΑΠ «εξαφάνισε» την άνοδο

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ο ΟΠΑΠ «εξαφάνισε» την άνοδο

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 878,17 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,84% -  Η μετοχή του ΟΠΑΠ έμεινε το πρωί εκτός διαπραγμάτευσης με εντολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

opaphq
Σε αντίθετη πορεία απο την προσδοκώμενη βρέθηκε η Αθήνα μετά τις εκλογές λόγω των πωλήσεων αλλά και μιας εμπλοκής με τον ΟΠΑΠ η οποία ανησύχησε - προσώρας- τους ξένους επενδυτές.

Η αυτοδυναμία της Ν.Δ, όπως φαίνεται, είχε προεξοφληθεί στις τιμές στο Χρηματιστήριο.
Ωστόσο είναι η πρώτη φορά εδω και δεκαετίες στην Οδό Αθηνών όπου εκλέγεται μια αυτοδύναμη κυβέρνηση και η αγορά δεν αντιδρά.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 878,17 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,84%.
Κλείσιμο
Παρά τις πωλήσεις αρκετοί επενδυτές περιμένουν να δουν ποιοι ήταν οι αγοραστές σήμερα που πήραν την σκυτάλη απο τους βραχυπρόθεσμους οι οποίοι πόνταραν λόγω εκλογών.

Οι πιέσεις στην αγορά εκτός απο τις τράπεζες αφορούσαν και τις παλινωδίες με την μετοχή του ΟΠΑΠ, όπου εκτός απροόπτου προκύπτει θέμα Δημόσιας Πρότασης.
Βουτιά 6,76% για την Alpha Bank στα 1,72 ευρώ. Βουτιά 7,10% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 3,01 ευρώ. Πτώση 5,81% για την Εθνική Τράπεζα στα 2,336 ευρώ. Πτώση 2,93% για την Μπέλα στα 18,25 ευρώ. Κέρδη 1,93% για την Γεκ- Τέρνα στα 5,8 ευρώ. Άνοδος 0,47% για τον Μυτιληναίο στα 10,745 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 91 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης