Χρηματιστήριο Αθηνών: Με απώλειες 0,35% το κλείσιμο

xri98

Ωστόσο σε εβδομαδιαίο επίπεδο τα κέρδη του Δείκτη διαμορφώθηκαν σε 3,8%

Με ρευστοποιήσεις της τελευταίας στγιμής η αγορά έχασε 0,35% κλείνοντας στις 847,36 μονάδες.

Η έκδοση του ομολόγου της Πειραιώς αλλάζει οριστικά σελίδα στις τράπεζες καθώς ο ευρωπαίος επόπτης δεν μπορεί να πεί τίποτα πλέον στην ελληνική τράπεζα για τους επόμενους μήνες.

Η Τράπεζα δικαιολογεί την σημερινή αποτίμηση και διεκδικεί βάσιμα υψηλόιτερη. Το ίδιο, όμως, μπορούν να ισχυριστούν και οι υπόλοιπες ελληνικές τράπεζες.

Επιπλέον, η αποδοχή και η συμμετοχή απο τους ξένους επενδυτές για το ομόλογο θα αποτελέσει ένα τεστάρισμα για τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία.

Ωστόσο το χρηματιστήριο διατήρησε τις δυνάμεις του το χρηματιστήριο καθώς παρέμεινε κοντά στις 847-848 μονάδες σημειώνοντας οριακές απώλειες.

Σε εβδομαδιαίο επίπεδο τα κέρδη του Δείκτη διαμορφώθηκαν σε 3,8%.

Με κέρδη 1,67% έκλεισε η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 2,49 ευρώ. Άνοδος 2,33% για την Βιοχάλκο στα 3.,95 ευρώ, μετοχή που συνέχισε για δεύτερη ημέρα τα κέρδη. Κέρδη 1,28% στα 8,73 ευρώ/. Πτώση 0,52% για την Eurobank στα 0,855 ευρώ. Πτώση 0,06% για την Alpha bank στα 1,684 ευρώ. Αμετάβλητηη Τράπεζα Πειραιώς- πριν απο την έκδοση του ομολόγου το οποίο η έκδοση θα ξεκινήσει την Τρίτη πιθανότατα. Με πτώση 0,74% ο Μυτιληναίος στα 9,995 ευρώ. Με πτώση 1,16% ο ΟΠΑΠ στα 9,84 ευρώ. Ο συνολικός τζίρος ανήλθε σε 56,3 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Tragik

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ!!@@@

Καταλαβε το χρηματιστηριο οτι δεν θα βγει ο Κουλης αιμοβορουλης-οδοστρωτηρας?

χαχαχαχαχαχαχ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

skoda_plant

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι για να διεκδικήσουν άμεσα τα 1,5 δις (αρχικό κεφάλαιο) της επένδυσης της Volkswagen στην Τουρκία, η οποία πάγωσε από τους Γερμανούς λόγω της εισβολής στην Συρία…

akinita-5

Στόχος να εντοπιστούν όσοι προσπαθούν να φοροδιαφύγουν μέσω ακινήτων - Η κυβέρνηση έχει εγγράψει στον νέο προϋπολογισμό έξτρα έσοδα €60 εκατ. από τις διασταυρώσεις, που θα τρεξουν το 2020

4
oikonomikwn_main

Τι αποκαλύπτει το προσχέδιο προϋπολογισμού Το κόστος ανέρχεται σε 138 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί από το υπερπλεόνασμα που θα διανεμηθεί ως κοινωνικό μέρισμα τον Δεκέμβριο - Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτρο εγκρίθηκε από τους θεσμούς, γιατί έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και ενισχύει τη ρευστότητα στην αγορά