ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού: Μπαίνουν τα λεφτά στους λογαριασμούς των δικαιούχων

opeka_p

Μέχρι σήμερα το πρωί (Παρασκευή 24/5) θα έχουν πιστωθεί σε όλους τους δικαιούχους

Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει τους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού ότι η εκκαθάριση της Β' δόσης του 2019 ολοκληρώθηκε και τα ποσά πιστώνονται σταδιακά από την Πέμπτη (23/5) το απόγευμα ώστε να είναι διαθέσιμα σε όλους έως σήμερα το πρωί, με βάση τις διαδικασίες του συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ και των πιστωτικών ιδρυμάτων.

Η Β' διμηνιαία δόση του 2019 αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο και υπολογίστηκε βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που δηλώθηκαν στο Α21 του 2019 και σύμφωνα με την τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, συνολικά πληρώνονται 732.219 δικαιούχοι, εκ των οποίων οι 728.498 είναι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού 2019 και οι 3.721 είναι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων παλαιότερων ετών. Συνολικά καταβάλλονται 170,47 εκ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

yu_XL

Οι συνθήκες της αγοράς θα καθορίσουν λίγο πολύ το χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις της Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, η οποία έχει θέσει στόχο να πραγματοποιήσει, ακόμη κι εντός του έτους, μεγάλη αύξηση κεφαλαίου προκειμένου αφενός να ενισχύσει τη διασπορά, αφετέρου, να χρηματοδοτήσει τις νέες της επενδύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

zuckerberg_main

Η Facebook αποκάλυψε τα σχέδιά της για το Libra, το κρυπτονόμισμα που πρόκεται να λανσάρει το πρώτο εξάμηνο του 2020, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί, πέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τα παγκόσμια συστήματα πληρωμών

9