Πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν υπάρχει μείωση με την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ

akiniti-apreia

«Άλλο είναι να σε φορολογεί και άλλο οι φόροι να αποτελούν μέσο εξόντωσης ενός σημαντικού κομματιού των πολιτών» τόνισε ο Στράτος Παραδιάς

Κατηγορηματικός ότι με την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ που υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας «δεν υπάρχει μείωση» εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς.

Σχολιάζοντας το παράδειγμα του Αλέξη Τσίπρα για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ για ιδιοκτήτη ακινήτου στο Κερατσίνι, ο κ. Παραδιάς το χαρακτήρισε «ανύπαρκτο και υπερβολικό».

Όπως παρατήρησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ιδιοκτητών ακινήτων, «ακίνητη περιουσία δεν είναι μόνο η φτωχολογιά αλλά και εκείνοι που επένδυσαν τις αποταμιεύσεις τους με αυτόν τον τρόπο».

Έκανε λόγο, επίσης, για «πολιτική διάκριση για μια κατηγορία πολιτών που δεν σε νοιάζει και αν ψοφήσουν, για να το πω λαϊκά».

Σύμφωνα με τον ίδιο «το βασικό πρόβλημα είναι ο συμπληρωματικός φόρος καθώς εμποδίζει όσους θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω».

«Άλλο είναι να σε φορολογεί και άλλο οι φόροι να αποτελούν μέσο εξόντωσης ενός σημαντικού κομματιού των πολιτών» κατέληξε ο κ. Παραδιάς.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

6r6rb_XL

Το 10% στις συναλλαγές πολυτελών κατοικιών στον ορίζοντα της επόμενης τριετίας έχει θέσει ως στόχο η Engel & Völkers, πολυεθνική εταιρεία real estate, η οποία έχει δημιουργήσει ήδη από τις αρχές του έτους το νέο μητροπολιτικό της κέντρο στην Αθήνα.

snack1

Χαμόγελα στην Mars Hellas καθώς η θυγατρική της αμερικανικής πολυεθνικής, η οποία μάλιστα έχει και την ευθύνη της αγοράς της Κύπρου, της Μάλτας, του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, φαίνεται να καταφέρνει να εισέρχεται σε τροχιά ανάκαμψης έπειτα από τα τελευταία δύσκολα χρόνια.