Πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν υπάρχει μείωση με την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ

akiniti-apreia

«Άλλο είναι να σε φορολογεί και άλλο οι φόροι να αποτελούν μέσο εξόντωσης ενός σημαντικού κομματιού των πολιτών» τόνισε ο Στράτος Παραδιάς

Κατηγορηματικός ότι με την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ που υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας «δεν υπάρχει μείωση» εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς.

Σχολιάζοντας το παράδειγμα του Αλέξη Τσίπρα για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ για ιδιοκτήτη ακινήτου στο Κερατσίνι, ο κ. Παραδιάς το χαρακτήρισε «ανύπαρκτο και υπερβολικό».

Όπως παρατήρησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ιδιοκτητών ακινήτων, «ακίνητη περιουσία δεν είναι μόνο η φτωχολογιά αλλά και εκείνοι που επένδυσαν τις αποταμιεύσεις τους με αυτόν τον τρόπο».

Έκανε λόγο, επίσης, για «πολιτική διάκριση για μια κατηγορία πολιτών που δεν σε νοιάζει και αν ψοφήσουν, για να το πω λαϊκά».

Σύμφωνα με τον ίδιο «το βασικό πρόβλημα είναι ο συμπληρωματικός φόρος καθώς εμποδίζει όσους θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω».

«Άλλο είναι να σε φορολογεί και άλλο οι φόροι να αποτελούν μέσο εξόντωσης ενός σημαντικού κομματιού των πολιτών» κατέληξε ο κ. Παραδιάς.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

logo

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Check Point, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων κυβερνοασφάλειας για κυβερνήσεις και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση των διακεκριμένων λύσεων ασφαλείας της Check Point από την Westnet, προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, με σκοπό την προστασία από τους διαδικτυακούς κινδύνους.

f1-1

Μεγαλοεπενδυτές και ιδιώτες ρίχνουν στην αγορά βίλες εκατομμυρίων ευρώ σε Μεσσηνία, Πόρτο Χέλι, Μύκονο και Τζια με στόχο να προσελκύσουν «χοντρά πορτοφόλια», που θέλουν να επενδύσουν σε πολυτελή ακίνητα.

SYSTEMA-PLUS-1

Σημάδια ανάκαμψης καταγράφει ο κατασκευαστικός κλάδος, με επιμέρους τομείς, όπως αυτός του εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων, να «συμπαρασύρονται» και να ακολουθούν με γοργά βήματα την τάση

eurocertlogo

Το 2019 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την EUROCERT, κυρίως λόγω της έναρξης της δραστηριοποίησής της στην Λατινική Αμερική, με πρώτη χώρα το Περού αλλά και εξαιτίας της εισόδου της στην τρίτη δεκαετία από την ίδρυσή της.