Γκριμάλντι: «Αν μπει πωλητήριο στην Attica Group θα είμαι αγοραστής»

Γκριμάλντι: «Αν μπει πωλητήριο στην Attica Group θα είμαι αγοραστής»

«Αν μπει πωλητήριο στην Attica Group θα είμαι αγοραστής. Θα με ενδιέφερε. Με ενδιαφέρει ότι έχει προοπτική και είναι βιώσιμο», τόνισε Εμάνουελ Γκριμάλντι στη διάρκεια συνεδρίου 

gi_09_
Βόμβα έριξε ο Εμάνουελ Γκριμάλντι για τα επόμενα σχέδιά του όσον αφορά την ελληνική ακτοπλοΐα.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο του Συνεδρίου XXII Euromed Convention From Land to Sea.

«Αν μπει πωλητήριο στην Attica Group θα είμαι αγοραστής. Θα με ενδιέφερε. Με ενδιαφέρει ότι έχει προοπτική και είναι βιώσιμο. Δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω σκουπίδια. Θα είμαι αγοραστής στην υπόθεση της Attica Group. Έχω ρευστότητα και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Φροντίζω να είμαι ο καλύτερος στην αγορά στον τομέα μου ώστε να αντιμετωπίζω τον ανταγωνισμό» και προσέθεσε:

«Να δούμε τι ευκαιρίες θα μου δοθούν. Η εταιρεία, η Μinoan είναι υγιέστατη. Εχει τρία πανέμορφα πλοία, τρία παλάτια και το catamaran Σαντορίνη από τα καλύτερα στην Μεσόγειο». Οι Μινωϊκές κλείνουν το 2018 με κέρδη ενώ έχουν μηδενίσει τα δάνειά τους.

Στην ομπρέλα της Attica Group ανήκουν οι εταιρείες Superfast-Blue Star Ferries-Seaways.

Στη συνέχεια ο Ιταλός πλοιοκτήτης δήλωσε ότι αν δεν εμφανιστεί μία ευκαιρία στην ελληνική ακτοπλοία «θα έχω διαθέσιμα δικά μου πλοία και στο ελληνικό περιβάλλον και θα είμαι ανταγωνιστικός.»

Επίσης ανακοίνωσε ότι σε τρία πλοία των Μινωϊκών θα τοποθετήσει scrubbers άμεσα μέχρι τον Απρίλιο του 20019 θα είναι έτοιμα.

Ο όμιλος έχει παραγγείλει 12 οικολογικά πλοία, επτά μεταφοράς αυτοκινήτων και φορτηγών οχημάτων τα οποία θα παραδοθούν το 2020. Μέσα στο 2018 προστέθηκαν στον στόλο του ομίλου έξι πλοία μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης