Με κέρδη «έκλεισε» η τιμή του πετρελαίου την Τρίτη

olw

Κέρδη 0,8% για το προθεσμιακό συμβόλαιο λήξης Σεπτεμβρίου 2018 του πετρελαίου Brent στα 78,7 δολάρια το βαρέλι - Το αμερικανικό πετρέλαιο ενισχύθηκε 0,2% στα 74,03 δολάρια

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσαν τη δεύτερη συνεδρίαση της εβδομάδας οι τιμές του μαύρου χρυσού, αν και περιόρισαν την αρχική τους άνοδο.

Η άνοδος αποδίδεται στις ανησυχίες που υπάρχουν στην αγορά για την παραγωγή Νορβηγίας και Λιβύης αλλά και για το γεγονός ότι «κυκλοφορούν» φήμες για ακόμη πιο επιθετική στάση των ΗΠΑ έναντι του Ιράν, αναφορικά με το εμπάργκο στην Τεχεράνη.

Κέρδη 0,8% για το προθεσμιακό συμβόλαιο λήξης Σεπτεμβρίου 2018 του πετρελαίου Brent στα 78,7 δολάρια το βαρέλι, ενώ ηπιότερη άνοδο είχε το αμερικανικό αργό.

Το προθεσμιακό συμβόλαιο λήξης Αυγούστου 2018 για το αμερικανικό πετρέλαιο ενισχύθηκε 0,2% στα 74,03 δολάρια.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

greece

Tα επικαιροποιημένα στοιχεία που ανήρτησε χθες η Παγκόσμια Τράπεζα για τις επιδόσεις 214 χωρών το 2017, δείχνουν ότι η Ελλάδα κατρακύλησε στον δείκτη «κυβερνητικής αποτελεσματικότητας» από την 96η θέση στην 101η της λίστας

28
tourismos

Πάνω από το ήμισυ των στερεών αποβλήτων που προέρχονται από τον τουριστικό τομέα στην Ελλάδα θα μπορούσε, μέσα από βέλτιστες πρακτικές, να οδεύει κάθε χρόνο προς την ανακύκλωση, ενώ παράλληλα μπορούν να γίνουν προσπάθειες για να μειωθούν τα οργανικά απόβλητα.

pipe_gas

Στην ατζέντα της κυβέρνησης ξαναμπαίνει δύο χρόνια μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τα Σκόπια, ο αγωγός φυσικού αερίου, ο οποίος είχε υπογραφεί μεταξύ του ΔΕΣΦΑ και της κρατικής εταιρείας της γείτονας χώρας ΜΕR. Πρόκειται για τον αγωγό που θα ξεκινάει από την Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης και θα καταλήγει στη FYROM, προσφέροντας μία εναλλακτική πηγή προμήθειας φυσικού αερίου για την χώρα, η οποία σήμερα εξαρτάται από το Ρωσικό αέριο.

turkish_central_bank

Μετά τις επαφές του Τούρκου υπ. Οικονομικών Αλμπαϊράκ στο Βερολίνο και μια εβδομάδα πριν την πολυαναμενόμενη επίσκεψη Ερντογάν στη Γερμανία ο γερμανικός Τύπος εστιάζει στην Τουρκία και τις γερμανοτουρκικές σχέσεις

2