«Ράλι» για το πετρέλαιο, «βουτιά» για τον χρυσό

og26

Κέρδη 3,6%, στα 70,53 δολάρια το βαρέλι ο «μαύρος χρυσός» - Απώλειες 0,7%, στα 1.256,40 δολάρια η ουγγιά, το πολύτιμο μέταλλο

Ράλι σημείωσαν σήμερα οι τιμές του αργού, ξεπερνώντας το επίπεδο των 70 δολ. το βαρέλι εν μέσω αναφορών ότι η αμερικανική κυβέρνηση πιέζει άλλες χώρες να μειώσουν τις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Αυγούστου κέρδισε 2,45 δολ. ή 3,6% τερματίζοντας τις συναλλαγές στα 70,53 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο από τις 24 Μαΐου για το πιο ενεργό συμβόλαιο.

Σε χαμηλό 7μήνου ο χρυσός

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά μηνών ολοκλήρωσε τις συναλλαγές του το συμβόλαιο του χρυσού, με το πολύτιμο μέταλλο να σημειώνει ένα ακόμη χαμηλό για το 2018, λόγω της ανάκαμψης της αμερικανικής αγοράς και της ενίσχυσης του δολαρίου.

Στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, ο χρυσός Αυγούστου έχασε 9 δολ. ή 0,7% για να κλείσει στα 1.256,40 δολ. ανά ουγγιά. Μέχρι στιγμής τον Ιούνιο έχει χάσει περί το 3,5%.

Στα υπόλοιπα μέταλλα, το ασήμι Σεπτεμβρίου έχασε 0,5% στα 16,331 δολ. ανά ουγγιά. Ο χαλκός κέρδισε 0,2%, ενώ η πλατίνα σημείωσε άνοδο 0,4% στα 874,70 δολ. ανά ουγγιά.

Πηγή: www.newmoney.gr

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

panagiwtakiss_arthroos1

Επί ΣΥΡΙΖΑ οδηγήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ζημιές κοντά στο 1 δισ. ευρώ - Η κατρακύλα της ΔΕΗ αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στις κυβερνητικές επιλογές για το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας - Ποτάμι: Από ατμομηχανή η ΔΕΗ έγινε θηλειά της οικονομίας λόγω των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ

124