Η Βάση Νομικών Δεδομένων που αλλάζει τα δεδομένα

gggcfw

Μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που περιέχει τα πλήρη κείμενα των νομικών βιβλίων και περιοδικών και προσφέρει ενιαία αναζήτηση σε βιβλιογραφία, αποφάσεις δικαστηρίων και νομοθετήματα έρχεται να δώσει λύσεις στους επαγγελματίες νομικούς.

Η άσκηση των νομικών επαγγελμάτων απαιτεί πολλή έρευνα σε νομικά κείμενα. Είναι σημαντικό για έναν νομικό να στηρίζεται σε μεγάλο αριθμό πηγών και να πραγματοποιεί ακριβείς έρευνες, τα αποτελέσματα των οποίων τον βοηθούν να λύνει τις υποθέσεις του.

Το κόστος για να αποκτήσει κανείς αυτές τις πηγές (βιβλία, περιοδικά, συνδρομές σε ηλεκτρονικά μέσα) είναι υψηλό. Ιδιαίτερα δαπανηρός είναι επίσης ο χρόνος που απαιτείται για να αναζητήσει κανείς τις πληροφορίες που έχει ανάγκη όταν αυτές βρίσκονται κατακερματισμένες.

Ο ιστορικός νομικός εκδοτικός οίκος Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του Έλληνα νομικού και με την 60ετή εμπειρία του στην υπηρεσία του νομικού κόσμου της χώρας, δημιούργησε τη Βάση Νομικών Δεδομένων sakkoulas-online.gr.

Έτσι, υλοποιώντας μια ιδέα ετών και έπειτα από μια περίοδο πιλοτικής λειτουργίας, σήμερα, στις Εκδόσεις Σάκκουλα, μπορούν να υπερηφανεύονται ότι η πλατφόρμα αυτή αποτελεί μία πραγματική καινοτομία για την Ελλάδα και παρέχει υψηλού επιπέδου και μοναδική σε μέγεθος νομική πληροφόρηση με χαμηλό κόστος για τους χρήστες των υπηρεσιών.

Στην πράξη η καινοτομία της Βάσης Νομικών Δεδομένων sakkoulas-online.gr έγκειται σε δύο βασικούς παράγοντες. Ο πρώτος είναι ότι αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ολοκληρωμένατις απαιτήσεις της νομικής έρευνας, συνδυάζοντας βιβλιογραφία, νομολογία και νομοθεσία: διαθέτει σε πλήρες κείμενο χιλιάδες εκδόσεις, όλα τα βιβλία των Εκδόσεων Σάκκουλα και τα πιο έγκυρα νομικά περιοδικά της χώρας μας, και συνολικά το προϊόν της επιστημονικής δουλειάς παραπάνω από 2.500 έγκριτων συγγραφέων.

Επίσης, περιλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες αποφάσεις των ελληνικών και διεθνών δικαστηρίων (δημοσιευμένων και αδημοσίευτων) καθώς και βασικών νομοθετικών κειμένων. Η ενημέρωση δε του ιστοτόπου γίνεται καθημερινά τόσο με τις νέες κυκλοφορίες όσο και με παλαιότερους τίτλους με μηνιαία καταχώρηση περί των 30 εκδόσεων και εκατοντάδων δικαστικών αποφάσεων.

Sakkoulas Online -  Για Πρώτη Φορά Online Νομική Πληροφόρηση


Ο δεύτερος παράγοντας είναι ότι η sakkoulas-online.gr αποτελεί τον πιο εύκολο και λειτουργικό τρόπο να βρει ο επαγγελματίας νομικός έγκυρη πληροφόρηση για το νομικό ζήτημα που τον απασχολεί: ο συνδρομητής της βάσης έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώνει πολύ γρήγορα και εύληπτα όλη την ύλη που τον ενδιαφέρει κατηγοριοποιημένα, με μια δυναμική μηχανή αναζήτησης (την πιο εξελιγμένη αυτή τη στιγμή), στην οποία μπορούν να τεθούν σύνθετα νομικά ερωτήματα, και η οποία επιστρέφει άμεσα τα πιο σχετικά προς τα τεθέντα ερωτήματα αποτελέσματα.

Επίσης, η βάση αυτή έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα όλους τους χρήστες στο γραφείο, την εταιρεία ή τον οργανισμό, τους οποίους ταυτοποιεί προσωπικά από οποιαδήποτε συσκευή, κινητή ή σταθερή, αυτοί επιλέξουν να συνδεθούν και παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης αναζητήσεων online, εκτύπωσης καθώς και ενσωμάτωσης εδαφίων και δικαστικών αποφάσεων σε δικόγραφα ή άλλα έγγραφα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μεγάλες εταιρείες, οργανισμοί, εκπαιδευτικά ιδρύματα, πλήθος δικηγορικών εταιρειών, δικαστών και δικηγόρων κ.ά., εμπιστεύτηκαν τη sakkoulas-online.gr και είναι ήδη συνδρομητές της πλατφόρμας. Είναι μια ολοκληρωμένη Βάση Νομικών Δεδομένων, μοναδική στην Ελλάδα, και αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο υποστήριξης κάθε νομικού στη καθημερινή άσκηση του επαγγέλματός του, χωρίς μεγάλο κόστος.

Επισκεφθείτε σήμερα το sakkoulas-online.gr ή καλέστε στο 210 3387870 για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Oik

Ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ Κωνσταντίνος Μακέδος μιλά για τις μεγάλες προκλήσεις και την ανάγκη ενός εθνικού σχεδίου ανάπτυξης, με ενεργειακά projects, έργα αντισεισμικής, αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής αναβάθμισης και προώθηση των ΑΠΕ που μας οδηγούν στις νέες, ανθεκτικές πόλεις του μέλλοντος

1
koinoniko-merisma_main01

Ο επικαιροποιημένος οδηγός για το Κοινωνικό Μέρισμα επιχειρεί να απαντήσει στις συχνότερες ερωτήσεις και απορίες των δικαιούχων - Πώς υπολογίστηκαν οι καταθέσεις και ο χρόνος ανεργίας  

money

Έως τώρα έχουν εισπράξει το μέρισμα 1.463.524 δικαιούχοι εισέπραξαν - Απέμειναν 34 εκατ. ευρώ (από τα 710 εκατ.) για όλους τους υπόλοιπους - Οδηγίες από το Υπουργείο Οικονομικών για όσους δεν πληρώθηκαν ακόμη

1566661

Η ασυνεννοησία μεταξύ  υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ καθυστερεί την έκδοση δύο αποφάσεων για τη διανομή - Χιλιάδες νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα περιμένουν να πάρουν το επίδομα