«Κράσαρε» ο Server της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς!

12-05-01-image-13

Λόγω έλλειψης συντήρησης και υλικών η κεντρική μονάδα υπολογιστών της Επιτροπής δεν λειτουργεί - Προς 48ωρη απεργία οι υπάλληλοι την ερχόμενη εβδομάδα

«Κράσαρε» η κεντρική μονάδα των υπολογιστών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (server) οι υπάλληλοι της οποίας κάτω από την πίεση του τελευταίου διαστήματος, αλλά και την αδιαφορία του υπουργείου θα προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, λόγω της έλλειψης συντήρησης και υλικών η κεντρική μονάδα δεν λειτουργεί από την περασμένη εβδομάδα δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην λειτουργία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Πέραν, όμως, των τεχνικών προβλημάτων, η Γενική συνέλευση των υπαλλήλων αποφάσισε 48ωρη απεργία καθώς το Υπουργείο Οικονομικών δεν δέχεται ούτε να διαβάσει το κείμενο ρυθμίσεων που απέστειλαν από κοινού η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Κεφαλαιαγοράς. Μεταξύ άλλων στα αιτήματα των εργαζομένων είναι η στελέχωση της Επιτροπής καθώς η εποπτεία των εισηγμένων εταιρειών πραγματοποιείται με 5-6 άτομα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

wall_ole

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,32% ή 86 μονάδων στις 26.742, ο S&P κατέγραψε απώλειες μόλις 0,04% στις 2.929 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 0,51% στις 7.986 μονάδες