Εξηγήσεις ζητάει και η Fosun από τη Folli Follie

00422b2546a99b1bb0

Ο κινέζικος όμιλος απέστειλε επιστολή στη διοίκηση και ζητά διευκρινίσεις σε σχέση με τις κατηγορίες σε βάρος της εταιρείας που διατύπωσε το QCM

H Fosun απέστειλε επιστολή στη διοίκηση της Folli Follie με την οποία ζητά εξηγήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις και ταυτόχρονα ανακοίνωσε την αύξηση του ποσοστού της στο 16,37% από 13,89%.

Σε ανακοινωσή του ο κινέζικος όμιλος αναφερει χαρακτηριστικά ότι απέστειλε επιστολή προς την Folli Follie ζητώντας εξηγήσεις και διευκρινίσεις σε σχέση με τις κατηγορίες σε βάρος της εταιρείας που διατύπωσε το QCM. «Η εταιρεία θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τις εξέλιξεις για το συμβάν και θα ενημερώνει τους μετόχους, τους επενδυτές και το κοινό για κάθε σημαντική εξέλιξη ενώ θα προβεί σε νέα ανακοίνωση, όποτε είναι απαραίτητο» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Στην ανακοίνωση του ο κινεζικός όμιλος επισημαίνει πως το Διοικητικό Συμβούλιο εξέτασε στις 4 Μαίου την έρευνα του αμερικάνικου fund, τα ερωτήματα της ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η Folli Follie.

«Το Συμβούλιο εξέφρασε την άποψη πως ορισμένες παρατηρήσεις στην Έκθεση είναι απλώς εικασίες. Αφότου έλαβε υπόψη τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε η Folli Follie, τις οικονομικές της ανακοινώσεις, την άνω των 20 ετών διαδρομή της ως εισηγμένης και την εμπιστοσύνη της εταιρείας στον μεγαλομέτοχο της και στην διοίκηση, η εταιρεία αύξησε το ποσοστό την περίοδο από τις 8 Μαίου ως τις 11 Μαίου και από τότε το μερίδιο της Folli Follie που κατέχει ο όμιλος και το Ταμείου αυξήθηκε από το 13,89% στο 16,37%».

Ωστόσο παραμένουν σημεία που χρειάζονται έρευνα και διευκρινίσεις και για αυτό με επιστολή που απέστειλε στη δοίκηση της Folli Follie ζητά να δοθούν απαντήσεις. Η ανακοίνωση της Fosun καταλήγει καλώντας τους μετόχους και δυνητικούς επενδυτές της Folli Follie να είναι προσεκτικοί στον χειρισμό μετοχών της εταιρείας.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

c01

Συνεδριάζει σήμερα το ΚΑΣ για την επένδυση στο Ελληνικό - Με Ελληνες συνεταίρους μετέχουν οι δύο μεγάλες αμερικανικές εταιρείες στον διαγωνισμό - Η Mohegan με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του Γιώργου Περιστέρη και η Hard Rock με την Intrakat του Κωνσταντίνου Κόκκαλη

26
elliniko-ependysi

Αύριο Πέμπτη θα συνεδριάσει, εκτός απροόπτου, το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) για το ίδιο θέμα - Στόχος η επανεξέταση προηγούμενων υπουργικών αποφάσεων, σχετικών με την ανάπτυξη της έκτασης του πρώην αεροδρομίου - Δεν θα δώσει άλλη παράταση για τον διαγωνισμό η κυβέρνηση