Κάτω από τις 10.000 μονάδες ο Dow

Ανέβασε την Wall Street η συμφωνία για την Ελλάδα

Με τον βιομηχανικό Dow Jones κάτω από τις 10.000 μονάδες και με νέα χαμηλά επτά εβδομάδων για τους βασικούς δείκτες ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές της Πέμπτης στην Wall Street...

Με τον βιομηχανικό Dow Jones κάτω από τις 10.000 μονάδες και με νέα χαμηλά επτά εβδομάδων για τους βασικούς δείκτες ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές της Πέμπτης στην Wall Street, αντανακλώντας τις συνεχιζόμενες επενδυτικές ανησυχίες για την αμερικανική οικονομία.

Οι προβλέψεις για το ΑΕΠ β’ τρίμηνου που θα δημοσιοποιηθεί αύριο είναι δυσοίωνες αφού εμφανίζουν ρυθμό ανάπτυξης 1,4% από 2,4% που είχε εκτιμηθεί αρχικά. Οι ανησυχίες μάλιστα επισκίασαν τα ενθαρρυντικά στοιχεία από την αγορά εργασίας των ΗΠΑ, που πρόσφεραν μόνο προσωρινή ανακούφιση στην αγορά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.capital.gr/Wall.asp?id=1035912

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

oikonomikwn_arthro

«Κλειδί» για το υπερπλεόνασμα που εξανεμίζεται ήδη, οι αυξήσεις φόρων, η εξαφάνιση των δημοσίων επενδύσεων, το δάνειο για τα ληξιπρόθεσμα και οι πληρωμές με το σταγονόμετρο από το δημόσιο 

1
photo_money

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 προβλέπεται να προχωρήσει η επόμενη φάση του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών Πετρελαίων ενώ μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου καταβάλλεται προσπάθεια από το ΤΑΙΠΕΔ να κλείσει η εκκρεμότητα της πιστοποίησης του ΔΕΣΦΑ υπό το νέο μετοχικό σχήμα, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.