«Ξεκλείδωσε» από το limit down η Folli-Folie

folli-follie-1

Στο -25,51% κινείται η μετοχή

«Ξεκλείδωσε» απο το Limit Down του -30% η μετοχή της Folli- Follie καθώς υπάρχουν αγορές, έτσι ο τίτλος βρίσκεται πλέον στα 8 ευρώ σημειώνοντας πτώση 25,51% με διακίνηση 1,2 εκατ. μετοχές.

Εν τω μεταξύ, για το ομόλογο δεν υπάρχει σαφής εικόνα καθώς η αγορά του Λονδίνου είναι κλειστή και δεν μπορούν να δοθούν τιμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτές σε χρηματιστηριακές δίνουν σύσταση πώλησης στις μετοχής και διακράτησης του ομολόγου με το σκεπτικό ότι, η εταιρεία δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ypourgeio_main

Το πλεόνασμα ανήλθε στα 3,157 δισ. ευρώ τον Αύγουστο, ωστόσο μικρότερο σε σχέση με πέρυσι -  Πτώση στα έσοδα από το φόρο εισοδήματος λόγω υπερφορολόγησης και ρυθμίσεων παλαιών χρεών - Περικόπηκαν προνοιακές δαπάνες - Λιγότερες επιστροφές

telikikloforias

Με μια δήλωση-σοκ η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου σβήνει τις ελπίδες εκατομμυρίων ιδιοκτητών αυτοκινήτων που τα έχουν σε ακινησία για μείωση των Τελών Κυκλοφορίας 2019.

1
gold_09

Ως κύρια επιλογή στην Ελλάδα παραμένει η μετοχή της Alpha bank με σύσταση αγοράς και τιμή- στόχο τα 2,45 ευρώ (12μηνο). Για τις υπόλοιπες μετοχές η σύσταση είναι ουδέτερη σύσταση με την Εθνική στα 2,76 ευρώ, την Εurobank στα 1,03 ευρώ και την Τράπεζα Πειραιώς στα 3,25 ευρώ