«Ξεκλείδωσε» από το limit down η Folli-Folie

folli-follie-1

Στο -25,51% κινείται η μετοχή

«Ξεκλείδωσε» απο το Limit Down του -30% η μετοχή της Folli- Follie καθώς υπάρχουν αγορές, έτσι ο τίτλος βρίσκεται πλέον στα 8 ευρώ σημειώνοντας πτώση 25,51% με διακίνηση 1,2 εκατ. μετοχές.

Εν τω μεταξύ, για το ομόλογο δεν υπάρχει σαφής εικόνα καθώς η αγορά του Λονδίνου είναι κλειστή και δεν μπορούν να δοθούν τιμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτές σε χρηματιστηριακές δίνουν σύσταση πώλησης στις μετοχής και διακράτησης του ομολόγου με το σκεπτικό ότι, η εταιρεία δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fed_usa

Το 2008, πριν την κρίση, η Τράπεζα «δεν έβλεπε ύφεση στον ορίζοντα» - Το 2019 ο Πάουελ κάνει λόγο για ισχυρή οικονομία, παρά τα δυσοίωνα σινιάλα - Τα ομόλογα λένε «έρχεται ύφεση», η Fed λέει «πάμε καλά»... ποιος λέει αλήθεια;

57e916533f883ca0c28dc38fe572e5e6_XL

Στα 30 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η επιβάρυνση για τη ΔΕΗ εάν δεν εφαρμοστεί η αύξηση κατά 10% στα βιομηχανικά τιμολόγια, που αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι» για μήνες μεταξύ των βιομηχάνων και της Επιχείρησης. 

homes0

Έκανε πίσω η κυβέρνηση, μετά την απειλή της ότι θα κατέθετε μονομερώς την Παρασκευή το νομοσχέδιο για προστασία της πρώτης κατοικίας στη Βουλή - Μπαράζ τηλεδιασκέψεων το Σαββατοκύριακο για την «διάσωση» των δανειοληπτών - «Κλειδί» η γνωμοδότηση της ΕΚΤ