Folli Follie: «Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη - Από ομάδα κερδοσκόπων η επίθεση»

folli-follie-1

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανακοίνωσε ότι θα ενημερώσει τις εποπτικές αρχές της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και θα τεθούν υπόψη τους όλα τα στοιχεία που διαψεύδουν το περιεχόμενο της επίμαχης έκθεσης

Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη προανήγγειλε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Folli Follie, Γεώργιος Κουτσολιούτσος.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του "με μεγάλη αγανάκτηση και θυμό αναφέρομαι στα γεγονότα που έχουν προκύψει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ως αποτέλεσμα της άδικης επίθεσης που δέχεται το brand FOLLI FOLLIE και κατ' επέκταση ο Όμιλος FF Group από ομάδα κερδοσκόπων, οι οποίοι βάσει οργανωμένου σχεδίου επέφεραν πλήγμα και ζημία στον Όμιλο και στους μετόχους του, αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη".

Με την δήλωσή του, ο κ. Κουτσολιούτσος διαβεβαιώνει "τους μετόχους, τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, τις συνεργαζόμενες τράπεζες και τους εργαζομένους του Ομίλου μας, ότι θα λάβω αμέσως όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποκατάσταση της αλήθειας και της εμπιστοσύνης προς την εταιρεία που μετρά 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας".

Στη δήλωσή του επισημαίνει ότι "το όραμα μας για τον Όμιλο FF Group θα παραμείνει δυνατό και δεν θα επιτρέψω να κλονιστεί περαιτέρω με τις κερδοσκοπικές προθέσεις μιας ομάδας που έχει ως φιλοσοφία να σορτάρει μετοχές και να επιχειρεί να καταστρέψει τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής πολλών χιλιάδων ανθρώπων που εργάζονται, στηρίζουν και εμπιστεύονται τον Όμιλό μας".

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουτσολιούτσος δεσμεύεται "να ενημερωθούν πλήρως εντός της αυριανής ημέρας σε ήδη προγραμματισμένη συνάντηση οι εποπτικές αρχές της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και να τεθούν υπόψη τους όλα τα στοιχεία που διαψεύδουν το περιεχόμενο της επίμαχης έκθεσης, καθώς και οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί.

Επίσης, να ακολουθήσει πλήρης και αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και να τεθεί στην διάθεση όλων αναλυτική λίστα των σημείων πώλησης (POS) του brand Folli Follie, από την οποία προκύπτει πόσο αβάσιμοι είναι οι ισχυρισμοί που έγιναν σημαία στην επίμαχη έκθεση της Παρασκευής".

Παράλληλα στη δήλωσή του τονίζει ότι "αύριο το πρωί θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει".

ΣΧΟΛΙΑ (8)

George

Οι σορτάκηδες υπήρχαν και θα υπάρχουν. Δίνουν ρευστότητα στην αγορά και δημιουργούν αγοραστικές ευκαιρίες. Το σορτάρισμα είναι κάτι που επιτρέπεται από τον νόμο. Τώρα, αν κάποιοι στήνουν εκθέσεις και οι ίδιοι ή κάποιοι που συνδέονται με αυτούς σορτάρουν, είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί γιατί είναι χειραγώγηση. Το ίδιο δεν γινόταν όμως και από την αντίθετη πλευρά το 1999? Δεν μίλαγε κανένας επιχειρηματίας τότε. Μόνο τσέπωναν τα λεφτά πουλώντας τις μετοχές τους σε δυσθεώρητα ύψη. Αυτοί λοιπόν που συμμετείχαν στην καταστροφή των επενδυτών τότε δεν δικαιούνται να επικαλούνται την προστασία τους.

ΚΩΣΤΑΣ

Μπούρδες… έτσι ακριβός όπως τα λέει η έκθεση είναι, οι ορκωτοί λογιστές ήταν εταιρεία με δυναμικο 2 ατόμων!!!!! Αλλα νόμιζαν ότι οι αλλοι είναι απλα Αμερικανάκια !!!! Σε λίγους μήνες δεν θα υπάρχουν σαν εταιρεία….. τώρα η δικαιοσύνη θα πρέπει να ακολουθήσει την νομιμότητα και να κλείσει τα λαμογια φυλακή

Λεωνιδας

αποφοιτος δημοτικου να υποθεσω?

κωστας αιρετικος πενηνταενος ετων

Το χρηματιστηριο εχει ρισκο και απατεωνες........αρκει να μη γινεις στοχος!!!!!!!!!

Φανή

Εβραίοι ήταν οι κύριοι, ενοχλούσε φαίνεται η εταιρία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

house

Αλλάζει το σχέδιο για έκπτωση φόρου με δαπάνες ανακαίνισης - Τελικώς, το 40% θα αφαιρείται από το φορολογητέο εισόδημα - Η πληρωμή πρέπει να γίνεται ηλεκτρονικά και όχι με μετρητά - Μικρότερα εισοδήματα όμως δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο, για να ζητούν αποδείξεις

logo

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Check Point, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων κυβερνοασφάλειας για κυβερνήσεις και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση των διακεκριμένων λύσεων ασφαλείας της Check Point από την Westnet, προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, με σκοπό την προστασία από τους διαδικτυακούς κινδύνους.

f1-1

Μεγαλοεπενδυτές και ιδιώτες ρίχνουν στην αγορά βίλες εκατομμυρίων ευρώ σε Μεσσηνία, Πόρτο Χέλι, Μύκονο και Τζια με στόχο να προσελκύσουν «χοντρά πορτοφόλια», που θέλουν να επενδύσουν σε πολυτελή ακίνητα.

SYSTEMA-PLUS-1

Σημάδια ανάκαμψης καταγράφει ο κατασκευαστικός κλάδος, με επιμέρους τομείς, όπως αυτός του εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων, να «συμπαρασύρονται» και να ακολουθούν με γοργά βήματα την τάση