Στην Deutsche Telekom το 5% του ΟΤΕ έναντι 284 εκατ. ευρώ

Στην Deutsche Telekom το 5% του ΟΤΕ έναντι 284 εκατ. ευρώ

Έκλεισε το deal όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει πως, σε συνέχεια της από 16/03/2018 ειδοποίησης, η Deutsche Telekom AG άσκησε το δικαίωμα πρώτης άρνησης για την απόκτηση 24.507.520 κοινών ονομαστικών μετοχών του ΟΤΕ, σύμφωνα με τους όρους 8.4 και 8.6 της συμφωνίας μετόχων μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Telekom AG στην οποία έχει προσχωρήσει το ΤΑΙΠΕΔ.

Η Deutsche Telekom απέστειλε στις 20/03/2018 σχετική επιβεβαίωση προς το ΤΑΙΠΕΔ.

Κατόπιν αυτού, το ΤΑΙΠΕΔ και η Deutsche Telekom AG θα συνεργαστούν για την τυπική ολοκλήρωση της συναλλαγής, της οποίας το ύψος διαμορφώνεται σε 284.051.959,81 ευρώ.

Πηγή: newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (10)

Γιάννης

Πάρε κόσμε. Το αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει !

fidel

Αυτή η χώρα δεν είναι δημοκρατία όπως ισχυρίζονται τα διάφορα παπαγαλάκια της βουλής αλλά ΜΠΑΝΑΝΙΑ !!!

Κ.Χ.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί ... Το 2009 όταν η κυβέρνηση Καραμανλή έδωσε επίσης το 5 % του ΟΤΕ στην ίδια εταιρεία εισέπραξε 674 εκατ. ευρώ και σύσσωμη η τότε αντιπολίτευση ( κλεφτοΠΑΣΟΚ, κλεφτοΣΥΡΙΖΑ και λοιποί ) μιλούσαν για ξεπούλημα. Μετά από 9 χρόνια δεν μπόρεσαν να εισπράξουν ούτε τα μισά. Μετά θα απορούν για την τιμωρία που έρχεται !

Γιατί;

Μάλλον δεν τα θυμάσαι καλά: "Το 2008 έγινε η σύναψη της συμφωνίας για τη αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ, με βάση την οποία τόσο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όσο και η επόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησαν το 2008, το 2009 και το 2011 σε διάθεση μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom ". Το ξεπούλημα του ΟΤΕ της σημαντικότερης για το Ελληνικό κράτος εταιρείας, που ήταν πάντοτε κερδοφόρα, έγινε από το Γιώργο Αλογοσκούφη και τη ΝΔ πριν καν μπούμε στα μνημόνια. Το ερώτημα είναι γιατί; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

RS 500

Δεν τα θυμάται καλά γιατί δεν τον συμφέρουν. Τα λέει όπως θέλει, για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να ξαναέρθουν οι άλλοι κλεφτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή άλλες επιλογές δεν έχουν οι Έλληνες, ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ. Μια ζωή πρόβατα.

Κ.Χ.

Είτε σας αρέσει , είτε όχι τα νούμερα είναι νούμερα. 674 τότε, 284 τώρα. Τις Συριζοπαπαριές αλλού !!!

458

Όπως το πάνε οι προδότες πολιτικοί σε λίγο η σβάστιγκα θα κυματίζει στην Ακρόπολη.

Η Ελλάδα είναι Κράτος;

Κράτος χωρίς δίκτυα (Τηλεπικοινωνιακό, Τραπεζικό κ.λ.π.) και βασικές υποδομές (Λιμάνια, Αεροδρόμια κ.λ.π.) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ (ΧΡΕΟΥΣ).

kyriakos

Τηλεπικοινωνίες, σιδηρόδρομοι, λιμάνια, αεροδρόμια, σταδια, αρχαία μνημεία, κλπ στους ξένους κι εμείς ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ. Ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου!!!

@kyriakos

Εσυ εισαι χρεωκοπημενος γιατι μια ζωη πληρωνες (με δανεικα) τα λιμανια, τα αεροδρομια και τους σιδηροδρομους που ηταν μεσα μια ζωη. Εξυπναδα δεν ειναι να ταιζεις τρενα, εξυπαναδα ειναι να παραγεις προιοντα και να τα πουλας με μεγαλο κερδος. Βαλε αλλο ενα τσιπουρο και μην χολοσκας "εχει ο Θεος".

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4588069

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στο χθεσινό Eurogroup το γερμανογαλλικό σχέδιο για έναν κοινό προϋπολογισμό των χωρών της Ευρωζώνης - Οι υπουργοί χαιρέτισαν μεν την πρωτοβουλία, ζητούν όμως περαιτέρω διευκρινίσεις

ecb

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, η καθυστέρηση στην υλοποίηση των ιδιωτικοποιήσεων εκ μέρους της κυβέρνησης συνεπάγεται και την καθυστέρηση στην καταβολή της πρώτης δόσης των 4,8 δισ. ευρώ

9
graffiti_main

Νέα κατάρρευση των τραπεζικών μετοχών στην Οδό Αθηνών - Η Deutsche Bank εκτιμά ότι οι ελληνικές τράπεζες θα βρεθούν αντιμέτωπες με υποχώρηση των καθαρών τους εσόδων από τόκους - Bundesbank: Κερδοσκοπικές κινήσεις γύρω από τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες όλο και φορτώνονται με μη εξυπηρετούμενα δάνεια - Bloomberg: Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχει «κολλήσει» σε καθοδική πορεία

10