Σημαντική άνοδος στην τιμή του πετρελαίου

Σημαντική άνοδος στην τιμή του πετρελαίου

Η τιμή του βαρελιού αυξήθηκε κατά 1,9% - Στα 62,34 δολάρια το brent

Ανοδος την Παρασκευή για το πετρέλαιο με τις εκτιμήσεις για αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης να αντισταθμίζουν τις ανησυχίες για αυξημένη αμερικανική παραγωγή και την εβδομαδιαία άνοδο του αριθμού των ενεργών εξέδρων άντλησης πετρελαίου στις ΗΠΑ.

Το συμβόλαιο παράδοσης Απριλίου για το αμερικανικό αργό, σημείωσε άνοδο 1,15 δολ. ή 1,9% και διαμορφώθηκε στα 62,34 δολ.το βαρέλι. Σύμφωνα με τα στοιχεία του FactSet, σημείωσε εβδομαδιαία άνοδο 0,5%.

Σύμφωνα με το MarketWatch, το συμβόλαιο παράδοσης Μαΐου για το Brent σημείωσε άνοδο 1,7% και διαμορφώθηκε στα 66,21 δολ. το βαρέλι.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

thess_ar

Ενθαρρυντικά σημάδια ανάκαμψης παρουσιάζει η κτηματαγορά της Θεσσαλονίκης με τις εξελίξεις που αφορούν στην κατασκευή του μετρό, το λιμάνι, και το αεροδρόμιο στο πλαίσιο των προωθούμενων επενδύσεων της Fraport αλλά και την προοπτική της δημιουργίας του Μουσείου Ολοκαυτώματος, να συντελούν στην άνοδο της ζήτησης για μίσθωση ή αγορά ακινήτων.

erga1

Πωλητήρια σε δύο από τα ισχυρότερα κρατικά μονοπώλια στον τομέα του φυσικού αερίου και της διύλισης πετρελαίου, των ΕΛΠΕ και της ΔΕΠΑ, βάζει διαδοχικά από τον επόμενο μήνα, η κυβέρνηση ποντάροντας στην άντληση εσόδων άνω των 2 δισ. ευρώ.

euro0

Δεν επιτεύχθηκε ακόμα συμφωνία μεταξύ Αθήνας και δανειστών για το διάδοχο νόμο Κατσέλη - Στη συνεδρίαση των ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης στις 5 Απριλίου παραπέμπεται και η συζήτηση για την επιστροφή των κερδών από τα ελληνικά ομόλογα, ύψους περί το ένα δισ. ευρώ

2
xrhmatistirio

Ως «μητέρα» των μαχών χαρακτηρίζουν την 29η Μαρτίου οι αγοραστές των ελληνικών τραπεζών καθώς εκείνη την ημερομηνία περιμένουν να ενταθούν οι ανοικτές πωλήσεις από τους short επενδυτών, μια ημέρα μετά τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων των τραπεζών (Alpha bank, Eθνική).