Σημαντική άνοδος στην τιμή του πετρελαίου

Σημαντική άνοδος στην τιμή του πετρελαίου

Η τιμή του βαρελιού αυξήθηκε κατά 1,9% - Στα 62,34 δολάρια το brent

Ανοδος την Παρασκευή για το πετρέλαιο με τις εκτιμήσεις για αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης να αντισταθμίζουν τις ανησυχίες για αυξημένη αμερικανική παραγωγή και την εβδομαδιαία άνοδο του αριθμού των ενεργών εξέδρων άντλησης πετρελαίου στις ΗΠΑ.

Το συμβόλαιο παράδοσης Απριλίου για το αμερικανικό αργό, σημείωσε άνοδο 1,15 δολ. ή 1,9% και διαμορφώθηκε στα 62,34 δολ.το βαρέλι. Σύμφωνα με τα στοιχεία του FactSet, σημείωσε εβδομαδιαία άνοδο 0,5%.

Σύμφωνα με το MarketWatch, το συμβόλαιο παράδοσης Μαΐου για το Brent σημείωσε άνοδο 1,7% και διαμορφώθηκε στα 66,21 δολ. το βαρέλι.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

esm

Ο γενικός γραμματέας του ESM αναφέρει ότι η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει σε μόνιμη βάση την εμπιστοσύνη των επενδυτών, συνεχίζοντας να εκσυγχρονίζει την οικονομία της – Τι αναφέρει στο τριμηνιαίο μήνυμά του προς τους επενδυτές 

1
ypourgeio_main

Το πλεόνασμα ανήλθε στα 3,157 δισ. ευρώ τον Αύγουστο, ωστόσο μικρότερο σε σχέση με πέρυσι -  Πτώση στα έσοδα από το φόρο εισοδήματος λόγω υπερφορολόγησης και ρυθμίσεων παλαιών χρεών - Περικόπηκαν προνοιακές δαπάνες - Λιγότερες επιστροφές

1
telikikloforias

Με μια δήλωση-σοκ η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου σβήνει τις ελπίδες εκατομμυρίων ιδιοκτητών αυτοκινήτων που τα έχουν σε ακινησία για μείωση των Τελών Κυκλοφορίας 2019.