Οι καταπατητές θα μπορούν να αγοράζουν από το Δημόσιο τα αυθαίρετα

Οι καταπατητές θα μπορούν να αγοράζουν από το Δημόσιο τα αυθαίρετα

Συστήνεται ομάδα εργασίας από το ΥΠΟΙΚ και τη ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας που θα διατυπώσει τις σχετικές προτάσεις 

Δικαίωμα εξαγοράς από τους καταπατητές των ακινήτων του δημοσίου τα οποία κατέχουν εδώ και δεκαετίες ιδιώτες σε όλην την Ελλάδα, σχεδιάζει να προσφέρει η κυβέρνηση. Με τον τρόπο αυτόν θέλει να αποκομίσει επιπλέον έσοδα για το κράτος, δίνοντας ταυτόχρονα τέλος στις πολύχρονες δικαστικές διαμάχες που κοστίζουν χρόνο και χρήμα στις Κτηματικές Υπηρεσίες του Δημοσίου.

Το υπουργείο Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας προχωρούν σε σύσταση ομάδας εργασίας, η οποία θα διατυπώσει προτάσεις σχετικά με τα κατεχόμενα ακίνητα του Δημοσίου.

Όπως αναφέρει η απόφαση που υπογράφει η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας κυρία Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, «έργο της ομάδας εργασίας είναι ο προσδιορισμός των όρων και των προϋποθέσεων της δυνατότητας εξαγοράς από τους αυθαίρετους καταπατητές των αυθαιρέτως κατεχομένων ακινήτων του Δημοσίου προκειμένου να εξασφαλιστεί η οριστική επίλυση του σχετικού προβλήματος και να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον».


Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 

ΣΧΟΛΙΑ (17)

rico

Άρα τύποι σαν και μένα που αγόρασαν οικοπεδα εντός σχεδίου και εκαναν ένα σπιτάκι με τις οικονομίες μια ζωής δίχως αυθαιρεσίες αποδεικνύονται περιτρανα ότι ειναι κοροϊδάρες! Αυτός αντιθετως, που κανει βιλες μεσα στο δάσος και τα φράγκα να πληρώσει τα πρόστιμα έχει και σε τελική ανάλυση θα βρεθει με ιδιοκτησία νόμιμη σε γη που δεν του ανηκε εξ' αρχής! Μπραβο Ελλάδα της δεκαετούς κρίσης. Μυαλό δεν έβαλες! Επικροτείς την λαμογια και τιμωρείς τους νομοταγείς!

τα συριζολαμογια τους έφταιγαν οι σκουριές

Κόψανε τα δέντρα κατέστρεψαν τα δάση τα οποία ανήκουν στον Ελληνικό λαό και είναι περιουσία μας, με θράσος χτίσανε πολυκατοικίες και τώρα αγοράζουν τη παρανομία σε τιμή ευκαιρίας (ψήφοι είναι αυτοί) .

Gt

Ζήτω οι κλέφτες!

δασάρχης

πολύ καλή ιδέα. Θα βεβαιώνω τη μακρόχρονη καταπάτηση όπως πριν βεβαίωνα τη μη καταπάτηση. Τόσα χρόνια ευσυνείδητος ΔΥ δεν απέκτησα σκάφος στη μαρίνα του Μονακό. Τώρα πρώτη φορά αριστερά έχω ελπίδες να ανέβω κατηγορία

ΑΙΣΧΟΣ!

να δημευθούν και να παραχωρηθούν σε μουσουλμάνους λαθροεισβολείς και να πάρουν και υπηκοότητα. Πιο σίγουροι ψηφοφόροι.

ΣΥΡΙΖΟΛΑΜΟΓΙΑ....

Ήταν δίκαιο.... έγινε πράξη....

απορίες

Τελικά όσοι είμαστε νομοταγείς είμαστε μακακες;

Νικόδημος

Για περιφράξεις και υλικά οικοδομών καλέστε στο 69*******3. Γίνονται παραδόσεις και νύχτα με σβηστά τα φώτα του αυτοκινήτου. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ

stefanos

Atsa i Theopisti (partner of minister Vitsas)!

ΕΛΕΟΣ

είναι σαν να επικροτουν την καταπατηση, σε λιγο δεν θα υπάρχει πρασινο στη χωρα - κατεδάφιση τωρα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ermou-enikoi1

Αν και οι τιμές των μισθωμάτων στη ακριβότερη εμπορική πιάτσα της Ελλάδας, την Ερμού, έχουν αυξηθεί έως και 13% κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, στις δευτερεύουσες περιοχές της Αθήνας ο αριθμός των κενών καταστημάτων στους εμπορικούς δρόμους παραμένει υψηλός