Καταβάλλεται σήμερα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Καταβάλλεται σήμερα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Η καταβολή που θα γίνει αφορά τις αιτήσεις που εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους και το βοήθημα θα χορηγηθεί σε 288.928 δικαιούχου

Καταβάλλεται σήμερα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
Καταβάλλεται σήμερα, Παρασκευή, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
 νωρίτερα από το προκαθορισμένο, λόγω των εορτών.

Η καταβολή που θα γίνει αφορά τις αιτήσεις που εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους και το βοήθημα θα χορηγηθεί σε 288.928 δικαιούχους και αφορά 644.309 άτομα οι οποίοι θα λάβουν συνολικά 64.902.032 ευρώ.

Κλείσιμο
Στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα, η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Το Υπουργείο Εργασίας συμβουλεύει τους δικαιούχους του ΚΕΑ να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για τα θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης