Ψάχνει ξανά για CEO το ΤΧΣ

Ψάχνει ξανά για CEO το ΤΧΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κατσικιώτης παραιτήθηκε μετά από θητεία - εξπρές που διήρκεσε έναν μήνα (από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου του 2016)

Ψάχνει ξανά για CEO το ΤΧΣ
Σε αναζήτηση νέου προσώπου για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου εξακολουθεί να βρίσκεται το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, μετά την παραίτηση του κ. Βασίλη Κατσικιώτη. Η εκτελεστική επιτροπή του ΤΧΣ απηύθυνε σήμερα νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κατσικιώτης παραιτήθηκε μετά από θητεία - εξπρές που διήρκεσε έναν μήνα (από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου του 2016).

Όπως έγραφε το Newmoney.gr, ένας εκ των λόγων παραίτησής του, ήταν το χαμηλό επίπεδο αμοιβών, ο ίδιος ωστόσο, στην επιστολή παραίτησης είχε προβάλει τη σύντομη θητεία που σύμφωνα με το διορισμό του έληγε τον Ιούνιο του 2017.
Κλείσιμο

Ο βραχύβιος διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ στο διάστημα αυτό φέρεται να διαπραγματεύτηκε την καταβολή επιδομάτων (επαναπατρισμού, σχολείων κλπ) τα οποία εκ του νόμου δεν μπορούσαν να δοθούν. Ταυτόχρονα πρέπει να σημειωθεί ότι από το ανώτερο εύρος της αμοιβής για τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΧΣ, τις 220.000 ευρώ απομένουν καθαρά μετά την εφορία 104.000 ευρώ, ποσό μικρό για τέτοιες θέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Νewmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης