Φωτογραφία: Η «λίστα Βαρουφάκη» στην κρίσιμη σύσκεψη με Τσίπρα

Φωτογραφία: Η «λίστα Βαρουφάκη» στην κρίσιμη σύσκεψη με Τσίπρα

Έγραφε ο υπουργός στις σημειώσεις του: JFK-Brussels - Μέλος ΔΣ ΤΧΣ (Σπύρος Παπανικολάου) - Σαββαΐδου να τα βρει με το ΣΔΟΕ - Άμεση μετεγκατάσταση δημοσίων υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια - TAXES (φόροι) - Γιατί είχε μπροστά του τα... κέρματα

Φωτογραφία: Η «λίστα Βαρουφάκη» στην κρίσιμη σύσκεψη με Τσίπρα
Αποκαλυπτικό για το περιεχόμενο της σύσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, είναι το σημειωματάριο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Με αυτό ανά χείρας, ο υπουργός Οικονομικών υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό στο κτήριο του υπουργείου Οικονομικών και στην αίθουσα συσκέψεων, στο τραπέζι της οποίας κάθισαν επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας πολιτικής διαπραγμάτευσης.

Όπως «αποκάλυψε» ο φωτογραφικός φακός, στη «λίστα Βαρουφάκη» αναγράφονταν τα εξής, τα οποία έθεσε, προφανώς, στον πρωθυπουργό και τους λοιπούς συνομιλητές του:

- JFK-Brussels
- Μέλος ΔΣ ΤΧΣ (Σπύρος Παπανικολάου)
- Σαββαΐδου να τα βρει με το ΣΔΟΕ
Κλείσιμο
- Άμεση μετεγκατάσταση δημοσίων υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια
- TAXES (φόροι)

Η «αποκωδικοποίηση» των παραπάνω αποτελεί, φυσικά, και τον «οδηγό» για όσα έθεσε επί τάπητος στη σύσκεψη, που ολοκληρώθηκε περί τις 17:30 το απόγευμα, ο κ. Βαρουφάκης.



Επίσης, ο υπουργός Οικονομικών μπροστά του είχε δύο κέρματα, ένα του ενός ευρώ και ένα των είκοσι λεπτών, που πολλοί υπολόγισαν πως ήταν μάλλον για τον καφέ...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης