Σόιμπλε: «Η Ελλάδα δεν έχει βγει από το δάσος, αλλά έχει πετύχει πολλά»

Σόιμπλε: «Η Ελλάδα δεν έχει βγει από το δάσος, αλλά έχει πετύχει πολλά»

«Θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό για το γεγονός ότι η Ελλάδα συνεχίζει να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις για το εσωτερικό της χώρας», τόνισε

Σόιμπλε: «Η Ελλάδα δεν έχει βγει από το δάσος, αλλά έχει πετύχει πολλά»
Τον σεβασμό και τη στήριξή του προς τις προσπάθειες που καταβάλει η Ελλάδα, εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στο αποψινό Eurogroup, τονίζοντας ωστόσο ότι οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να «ξεμπλοκάρουν».

«Θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό για το γεγονός ότι η Ελλάδα συνεχίζει να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις για το εσωτερικό της χώρας», είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η Αθήνα θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και μάλιστα χωρίς αμφιταλαντεύσεις.

Με βάση τα λεγόμενα του Γερμανού υπουργού, σήμερα η Ελλάδα έχει καλύτερες επιδόσεις στα δημοσιονομικά και στην ανάπτυξη εν συγκρίσει με τις προβλέψεις δύο χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε το δεύτερο μνημόνιο.

«Η Ελλάδα ετοιμάζεται να βγει από την ύφεση, η ανεργία μειώνεται, ενώ για πρώτη φορά αυξάνεται η απασχόληση. Η Ελλάδα δεν έχει βγει από το δάσος, αλλά έχει πετύχει πολλά και αξίζει τον σεβασμό και τη στήριξη όλων μας σε αυτόν τον επιτυχημένο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης